Издвајамо Србија

ДЕЧКО ЈЕ УНАКАЗИО ОД БАТИНА, А ОНДА ЈОЈ СЕ ДОГОДИО НОВИ УЖАС! Ивану из Новог Сада сада је напала најбоља другарица!

Фото: Фејсбук принтскрин

Ивана Филиповић (22), студенткиња коју је средином марта дечко Ђорђе Лацковић (24) брутално тукао, секао ножем и пекао пеглом, поново је нападнута!

Овог пута несрећна девојка се нашла на мети најбоље другарице, и то након што је током истраге испливало да је Ивани иза леђа била у вези са монструмом који ју је унаказио од батина!

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Kао сведок у тужилаштву почетком маја је саслушана Иванина најбоља другарица. Адвокат одбране испитивао ју је о њеном односу са Лацковићем и показао јој поруке које су њих двоје размењивали. Тада се видело да је Ђорђе варао Ивану са њеном најбољом другарицом. Осим порука, постоје и фотографије и њихови интимни снимци – тврди Иванина пријатељица, која је желела да остане анонимна.

Kако објашњава, Филиповићева је убрзо сазнала шта је било на саслушању.

– Полудела је када је чула шта су јој иза леђа радили тадашњи дечко и најбоља другарица. С посла је послала поруку тој другарици и питала да ли је то истина јер није желела да верује у то. Уместо да бар покуша да јој се извини, та девојка је одмах ушла у кладионицу у којој је Филиповићева радила и насрнула на њу. Није хтела да каже да ли је истина да је била у вези са Ђорђем, него је само Ивану вређала и нападала – наводи саговорница.

Она додаје да се Филиповићева након инцидента вратила у родно Баново Поље и да данима не излази из куће.

– Веома је депресивна јер су је сви издали, од момка до најбоље другарице – закључује она.

 

Извор: Српски Телеграф/Ало.рс/М.Ч.