Издвајамо Србија

ДЕЧКО ЈЕ УНАКАЗИО ОД БАТИНА, А САДА ЈОЈ ЈЕДНА ОСОБА ПРАВИ ЈОШ ВЕЋИ ПАКАО ОД ЖИВОТА! Несрећна Ивана се тренутно суочава са новом тортуром!

Фото: Фејсбук принтскрин

Ивана Филиповић (22), коју је дечко Ђорђе Лацковић (24) брутално тукао, дефинитивно је напустила посао у кладионици у Новом Саду, дала је отказ и иселила се из изнајмљеног стана у којем је живела са другарицама Љубицом и Јованком Пантелић.

Ивани је живот наставио да задаје ударце. Како сазнајемо, непозната особа шири неистине о односу претучене Иване и Љубице, која јој је помогла након што је брутално испребијана. Лаж је да су Љубица и Ђорђе Лацковић имали било шта, као и да је до читаве агоније дошло након што је Ивана сазнала за тај „однос“.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Са Љубицом, која јој је спасла живот тако што ју је одвела до Ургентног центра, и даље је у добрим односима. Када су родитељи дошли по њу да је воде у село, растале су се без икаквих трзавица о којима су поједини медији писали.

Управо је и Љубица потврдила да није тачно да су се свађале због Ђорђа. Тврди да неко намерно шаље мејл редакцијама како би посвађао њу и Ивану, и то после свега што су заједно преживеле.

Како сазнајемо, након што је Ивана изашла из болнице, Љубица јој је највише помогла (она ју је извела из Института за плућне болести) и била уз њу током лечења, водила је на контролне прегледе. И даље је сматра најбољом другарицом.

Љубица је, каже, запретила свима који износе неистине о њој и њеном односу са Иваном да ће их тужити.

– Ивана се у село вратила јер не може више да поднесе живот у Новом Саду, стална запиткивања, радознале погледе људи, све је тамо још подсећа на ужас који је доживела, много је све то оптерећује и схватила је да треба психички да се смири. Њу и породицу доста све то ремети, немају мира. Рана на телу од убода ножем је зарасла, нема болове, али јој прија што после дужег времена може мирно да спава – каже саговорник.

– У селу код родитеља је нашла мир, пажњу породице која јој је највише недостајала, долазили су рођаци и фамилија и другарице са којима се дружила пре него што је отишла у Нови Сад. У селу ће остати док не пронађе нови посао у неком граду у околини (Сремској Митровици, Шапцу, можда и у Београду) – додаје саговорник.

Како смо сазнали, две породице, Лацковић и Филиповић не комуницирају.

Што се тиче истраге, Љубица је саслушана прошле недеље и само је испричала оно што се догађало од момента када ју је Ивана позвала да дође и када ју је одвела у Ургентни центар. Идућег месеца ће се навршити три месеца како је Ђорђе у притвору. Ивана је ангажовала адвоката због истраге која је у току.

Ивана је 12. марта задобила тешке повреде због чега је пребацена у Институт за плућне болести у Сремској Каменици, на одељење грудне хиругије.

Фото: Фејсбук принтскрин

Осумњичени јој је рукама, ногама, и дрвеном мотком поломио ребра, пробио јој плућа, ножем унаказио лице и пеглом јој пекао руке.

Задобила је вишеструке преломе ребара, нагњечење грудног коша, нагњечење плућног крила, пробушене су јој плућне марамице, а имала је и крв у плућима, бројне повреде и опекотине по лицу и рукама, као и више убода и посекотина на бутинама.

Лацковићу је по хитном поступку издата забрана приласка оштећеној и наредба да напусти стан у коме су заједно живели. Прошле недеље му је продужен притвор за још 30 дана.

 

Извор: Телеграф.рс/Ало.рс/М.Ч.