Издвајамо

ДЕСЕТ ЖАНДАРА ГА ОДНЕЛО У МАРИЦУ: Овако је изгледала акција хапшења Горана Јанковића који је убијао пред децом! (ФОТО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Након три дана скривања ухапшен је троструки убица Горан Јанковић.

У Новосадској полицији су потврдили да је бегунац Горан јанковић ухваћен после три дана потраге у којој су учествовали сви сектори Минситарства унутрашњих послова.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хапшење се догодило недалеко од Бордоградилишта, а Рибарско острво и околина били су препуни жанадрмерије и полиције наоружане дугим цевима.

За сада није саопштено где се бегунац тачно налазио и шта је радио протеклих дана, а полиција и жандармерија су протеклог викенда стално чешљали обалу Дунава од Новог Сада до после Футога.

У полицији су навели и да је осумњиченом Јанковићу (37) одређен притвор до 48 сати, након чега ће уз кривичну пријаву за тешко убисто бити спроведен на саслушање у окужно тужилаштво.

Фото: Фејсбук принтскрин

Сведок хапшења за 021.рс наводи да је Јанковић ухапшен у црној јакни и црним фармерицама, након што су цело преподне припадници полиције и жандармерије претраживали Шодрош и Рибарско острво.

– Припадници МУП-а су од јутрос били овде на Рибарском острву и околини. Када сам долазио јутрос видео сам и да су направили блокаду, левак код бившег Бродоградилишта и Касарне Моранрице. Видели смо их свуда по Рибарском острву и како шетају по Шодрошу, завиривали су по сваком жбуну, кући и дрворишту, а нама су показивали фотографије осумњиченог и питали да ли смо га видели. Негде око 11:30 часова смо видели да сви трче ка јендом од шумарака и буквално су 10 припадника жандармерије носили човека и убацили га у марицу. Комшија који је ближи је у том младићу препознао особу са фотографије коју су нам претходно показивали. – каже сведок за 021.рс.

 

Извор: Ало.рс/М.И.