Издвајамо Свет

ДОКТОРИ ЗАНЕМЕЛИ: Трудницу задавила и извадила јој бебу из утробе! Кад је отац узео дете у наручје, догодило се чудо! (ФОТО)

Pixabay.com

Прошле су недеље су власти схватиле шта се догодило жртви која је била у деветом месецу трудноће.

Мали Јадиел отворио је недавно очи по први пут, јавила је помоћница свештеника која помаже породици након фаталног инцидента у којем је мајка, 19-годишња Марлен Очоа Лопес, задављена након чега је њен отмичар исекао њен стомак и узео бебу из тела.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Молили смо се и молили и он је отворио своје очи. Мој тата је рекао: “О боже, отворио је очи” – испричала је Сесилија Гарсија.

Отац дечака Јовани Лопес држао је у том тренутку бебу у наручју, а Гарсија је њихову слику објавила на “Фејсбуку”. Породица је рекла да је Јадиел и даље у критичном стању и прикључен је на машину за дисање, пренео је “Њузер”.

– Молимо се богу да нам да наше дете јер је оно благослов који је моја жена оставила за нас – рекао је отац прошле недеље.

♡♡♡ Baby Yadiel & DADDY ♡♡♡ Thank you for your prayers He opened his eye for us!! We're praying for a miracle

Posted by Cecilia Garcia on Sunday, May 19, 2019

У међувремену, агенција која врши инспекцију здравствених установа у Илиноису потврдила је да је покренула истрагу у болници у Чикагу у коју је Клариса Фигуероа, која се са ћерком Дезири оптужена за убиство труднице, донела бебу 23, априла. Полиција је рекла да нико из медицинске установе није обавестио власти кад су открили да Фигуероа нема физичких знакова да се породила како је тврдила.

Прошле су недеље су власти схватиле шта се догодило жртви која је била у деветом месецу трудноће. Полиција сумња да је Фигуероа намамила тинејџерку својој кући нудећи јој бесплатну одећу за бебе, а онда је убила и узела бебу, коју је намеравала да подиже као своју.

 

Извор: Newser/Н.М.