Издвајамо Свет

ЕВО ШТА СЕ ДЕСИ КАД СНИМАТЕ НЕСРЕЋУ У НЕМАЧКОЈ! Полицајац ПОНИЗИО све који су сликали погинулог возача, а онда им уручио ОВО (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Пре неколико дана цели регион био је згрожен реакцијом младића који је снимио саобраћајну несрећу код Мостара у којој је погинуо возач када је изгубио контролу над возилом и директно ударио у аутобус. Човек који се смијао док је снимао саобраћајку касније је ухапшен.

Сада се на друштвеним мрежама појавио снимак из Немачке како је један полицајац посрамио путника који је снимао саобраћајку и погинуле.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На немачком ауто-путу А6 у уторак у 11.20 сати дошло је до тешке саобраћајне несреће. Погинуо је возач (47) камиона из Мађарске. Он се забио у камион испред себе. Полицајац који је дошао на увиђај приметио је најмање двојицу возача који су снимали несрећу.

„Одакле долазите, из Мађарске, Пољске?“, питао је полицајац возача на енглеском.

„Из Чешке“, одговорио му је возач.

„Дођите, показат ћу вам нешто. Желите да видите мртве људе? Фотографирати их?! Дођите. Тамо лежи. Желите да га видите“, питао је полицајац возача и повео га према месту на којем је био погинули.

Возач му је онда рекао да не жели да виде мртвог возача.

„Зашто онда сликате? Ако желите, можете га поздравити. Зато сада морате да платите 128,50 евра јер сте сликали место несреће. Стидите се. Није добро то што радите“, рекао је полицајац возачу и тражио га документе.

Након тога је из возила извео другог возача и рекао му:

„Погледајте га. Он је био из Мађарске, погледате га. Не желите га видјети. Зашто га сликате?

Возач се извинио, а полицајац му је рекао да се стиди. Добио је исту казну као и први возач.

„Људе можемо казнити са 128,50 евра и упозорити, али мислим да је боље када их суочимо са ситуацијом и дамо им до знања да то није игра него да је то реалност“, рекао је полицајац.

Slikanje nesreće

Njemačka. Za sve one koji snimaju i slikaju nesreće policajac ih odvodi do mrtve osobe da je slikaju iz bliza kada već imaju želju za to.Pored toga, plačaju i kaznu od 128€.

Posted by BHTruck on Tuesday, May 21, 2019

 

Извор: Курир.рс