Издвајамо Србија

ФАТАЛНУ ПЛАВУШУ ЗОВУ ЦРНА УДОВИЦА: Извор близак истрази ОТКРИО НОВЕ ДЕТАЉЕ о злочину и супрузи убијеног Немање Грчића

Фото: Фејсбук принтскрин

– Данијела је наводно већ дуже време обећавала свом љубавнику да ће се развести од мужа, али је одлуку стално одлагала и Димић је изгубио живце – открива извор упућен у истрагу убиства криминалца Немање Грчића (37) у викендици у шуми у Врднику.

Зоран Димић (52) који се сумњичи да је у Врднику убио Немању Грчића (37), у чему му је наводно помогла супруга жртве Данијела Ђиласовић (43), од раније је познат полицији по више кривичних дела. Удовица и убица су по причи извора у емотивној вези, и испоставило се да је она саучесник у убиству, због чега је и ухапшена.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како објашњава извор упућен у истрагу, Димић је дуго вршио притисак на Данијелу да остави мужа криминалца и побегне с њим. Сумња се да је мотив злочина Димићева љубомора.

– Дуго му је обећавала али је одлуку одлагала и он је изгубио живце и одлучио да га убије. Злочин су заједно испланирали, а детаљи ће изаћи на видело у даљем току истраге – каже извор

Ко је Димић?

Полиција је у новембру 2009. године на подручју Суботице ухапсила пет особа због кријумчарења оружја, трговине људима и наркотицима те тешких крађа. Тада је међу ухапшенима био управо и Зоран Димић, осумњичени за убиство Грчића.

Полиција је саопштила да су ухапшени „вишеструки повратници у вршењу кривичних дела“. Коришћењем специјалне опреме за сечење из једне продавнице оружја у Суботици украли су велике количине скупоцених пушака и полуаутомата и веће количине муниције.

Претресањем њихових станова, пронађена је велика количина кокаина, пиштоља без дозволе, које је група користила, фантомке и веће количине злата, девизног новца и путничких аутомобила.

И убијени Грчић је, такође, од раније добро познат полицији као припадник групе Алена Курине, најјачег криминалног клана у Војводини.

Пустила љубавника у собу како би јој убио мужа?

Како су медији раније наводили, до убиства са филмским обртом дошло је највероватније због љубоморе. Наиме, Данијела Ђиласовић, откључала је врата и у брвнару пустила свог љубавника, који је одмах насрнуо на њеног супруга, а онда га и упуцао у стомак.

У први мах, Данијела је испричала да је убица упао у апартман, одгурнуо је и потом испалио смртоносне хице на Грчића. Ипак, како су њени искази били пуни нелогичности и имајући у виду да је пала на полиграфском испитивању, полиција је посумњала у истинитост њених тврдњи, да би убрзо било утврђено је да је удовица заправо била саучесник.

Такође, Данијела је полицајцима била сумњива и зато што није показивала ни трунку емпатије према убијеном супругу, те није могла да одглуми уцвељену удовицу.

Грчић је како се сазнаје следећег дана требало да има пословни састанак у овом одмаралишту. Да ли му је управо супруга Данијела предложила да оду на ово скровито и забачено место, утврдиће истрага.

Posted by Danijela Djilasovic on Wednesday, October 18, 2017

Убијени супруг, такође, осуђивани криминалац

У истинитост Данијелине приче многи не верују, наводе да је она покушала причу да „прода“ полицајцима јер је имала утемељење у чињеници да се и Грчић, као и осумњичени Димић, бавио криминалом, и то као блиски сарадник Алена Курине, једног од водећих криминалаца у Војводини.

Грчић је раније осуђиван због продаје хероина и крађе возила, а привођен је и због наношења тешких телесних повреда. Због шверца наркотика одлежао је затворску казну од три и по године затвора.

 

Извор: srbijadanas.com/Блиц