Издвајамо Србија

ХАОС НА ЗВЕЗДАРИ: Подигао се асфалт у булевару краља Александра, НЕ ИДУ АУТОБУСИ И ТРАМВАЈИ (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Због пуцања водоводне цеви, у горњем делу Булевару краља Александра, саобраћајница се нашла потпуно под водом, а у прекиду је и јавни градски превоз, како трамвајски, тако и аутобуски.

– Сви аутобуси који се крећу том трасом преусмерени су на алтернативне трасе, а њих је баш много – рекли су диспечери ГСП „Београд“ за „Блиц.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трамваји на линијама 5, 6, 7 и 14 преусмерени су на Омладински стадион и Ташмајдан и за сада је немогуће кретање тим делом пута.

Аутобуси на линијама 6а, који је успостављен уместо трамваја, 46 и 79 у смеру ка Устаничкој улици, иду кроз окретницу на Звездари, преко Вјекослава Ковача и Дескашеве улице па даље редовно Булеваром.

У смеру ка Устаничкој, поред поменутих аутобуских линија, саобраћа и линија 309, и њоме се, као и на осталим, иде преко Војислава Илића, Улице господара Вучића па Булеваром редовном трасом.

Како сазнајемо, у улици се подигао асфалт, знакови радова на путу пливају у води, возила се једва крећу а и људи су побегли са тротоара.

Фотографије из Булевара објављене су и на друштвеној мрежи Твитер, а по свему судећи ситуација је прилично критична будући да ја асфалт потпуно издгинут, те су направљени кратери и огромне рупе.

На појединим местима готово да више нема асфалта, већ се виде блато и комади поломљеног бетона.

Из ЈКП „Градски водовод“ за „Блиц“ су рекли да је санација у току и да је пукла велика цев.

– Екипе су на терену, покушавају да зауставе воду, не можемо тачно да кажемо колико дуго ће то трајати, али сигурно до 22 сата – рекао је Владимир Шобот из „Београдског водовода“.

Како јављају читаоци „Блица“, велики део Звездаре је тренутно без воде.

 

Извор: Блиц