Издвајамо Србија

И РАНИЈЕ ТУКАО ЖЕНЕ! ПОЛИЦИЈА ПРИВЕЛА ПЕВАЧА „ЗВЕЗДА ГРАНДА“: Пијан ударио девојку у кафани!

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Инцидент пред сведоцима.

Певач Слободан Васић, који је својевремено учествовао у такмичењу „Звезде Гранда“, приведен је у среду увече, јер је наводно ударио девојку.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Инцидент се догодио у једном локалу у Новом Саду где су Васић и његова девојка били с пријатељима на прослави Празника рада.

– Све се брзо издешавало. Слободан, његова девојка и њен брат су заједно дошли и били су одлично расположени. Међутим, током вечери певач је попио мало више, повела се нека прича и ођедном је атмосфера постала напета. Почела је жустра свађа између Слободана и брата његове девојке. Наводно су се њих двојица и покошкали, а девојка је у једном тренутку вриснула и умешала се између њих. Тада је Слободан, наводно, ударио своју девојку. Kад је схватио шта је урадио, није желео да чека, него је сам позвао полицију, која је убрзо дошла. Полицајци су легитимисали присутне и питали шта се догодило. Певачева девојка, која је иначе ћерка власника једног хотела у Новом Саду, рекла је да ју је певач ударио – прича извор Kурира.

Он каже да је полиција Васићу ставила лисице и одмах га спровела у станицу.

– Слободан се није бунио. Признао је шта је урадио. Није имао куд јер је било доста очевидаца. Она се баш потресла. Одмах је звала родитеље и рекла им шта се догодило. У полицији је сачињен извештај и он је пуштен након неколико сати. Мислим да није ишао кући, него је завршио у неком хотелу. Последњих година је баш постао проблематичан и ризичан по жене – завршава наш извор. Kако сазнајемо, полиција је након привођења упозорила Васића да не напушта Нови Сад.

– Он би поново требало да да изјаву. Засад је истрага у току и није познато да ли ће против њега бити поднета кривична пријава и за које кривично дело – каже извор.

Иначе, Слободан Васић се пре две године потукао у једном кафићу и тада је младићу разбио главу.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Srbijadanas.com/Курир