Издвајамо Свет

ИЗ “ПРОВЕРЕНЕ” БРИТАНСКЕ КУХИЊЕ: Путин по други пут отац, Алина родила близанце?! (ВИДЕО)

Бивша руска гимнастичарка Алина Кабајева, за коју се прича да је у дугогодишњој вези са руским председником Владимиром Путином, наводно је недавно родила близанце, пишу поједини руски медији, а преноси Дејли мејл

Алина се по овом питању није оглашавала у медијима, а Кремљ никада не говори о приватном животу руског председника. Извори блиски Кабајевој су рекли да не желе да коментаришу гласине.

Loading...

Према писању руских медија, читав четврти спрат у Истраживачком центру за акушерство, гинекологију и перинатологију је раније овог месеца сређен како би се ту сместила бивша гимнастичарка и посланица у Путиновој партији, преносе извори.

Једна од водећих новина у Москви је на свом порталу објавила ову причу, коју је после изненада избрисала. Сергеј Канев, истраживачки новинар који је близак руским обавештајним службама, истиче да је Алина родила близанце.

Обавештен је да је ангажован велики број официра службе безбедности, који су прегледали сваки кутак породилишта пре њеног доласка.

– Пола медицинског особља је избачено са овог одељења – рекао је он, позивајући се на сопствени извор.

Познати лекар из Италије је био тај који је помагао на порођају, уз асистенцију познатог академика, директора медицинског центра.

– Мајка је родила два дечака. Морао је да се обави царски рез – рекао је он.

Наводно рођење близанаца није споменуто у медијима које води Кабајева, која је сада директорка Националне медијске групе. Прича је првобитно била откривена на сајту Дом2Лифе који котролише тајкун Александар Карманов. Вест је објављена 12. маја када је Кабајевој био рођендан. Интригантно је то што је Карманов близак олигарху Аркадију Ротенбургу, једном од Путинових најстаријих пријатеља.

Извештај о рођењу близанаца је само једна у низу прича о Алини које су се последњих месеци појавиле у руским медијима.

Један медијски аналитичар каже да му се чини да се против ње наводно води кампања, али да му није јасно ко стоји иза тога. Једна од теорија је да приче потичу из Украјине, која са Русијом није у добрим односима од 2014. године.

Упркос причама да је Кабајева тајна прва дама Русије и да је наводно у вези са Путином, већ дужи низ година, она се ретко појављује у јавности. Није виђена од октобра прошле године, када је одбранила докторску тезу о обучавању предшколске деце у ритмичкој гимнастици.

Последњих година Кабајева је више пута демантовала да има децу, али то није прекинуло трачеве да она са Путином има тајну породицу. Неки медији преносе да и да је Кабајева наводно у јануару ове године отишла у Швајцарску, а да је са њом био трогодишњи дечак, који је наводно њен и Путинов син. Године 2015. се такође доста писало да се Кабајева породила и да је Путину родила сина на једној клиници у Швајцарској.

 

Извор: дејли мејл/информер.рс

Loading...
loading...
loading...