Издвајамо Србија

ИЗА МАСАКРА У НОВОМ САДУ СЕ КРИЈЕ ЈОШ ВЕЋИ ХОРОР: Монструм убијао овим редом, а разлог за то је ЈЕЗИВ!

Фото: Фејсбук принтскрин

Горан Јанковић (37), који је у понедељак убио жену Мирјану, ташту Наду и таста Бранислава пред својом децом, већ два дана је у бекству, а полиција даноноћно чува фамилију жртава, али и његове родитеље. Наиме, полиција је у читавом граду, а патроле даноноћно стоје испред куће Пајића, у којој се десио масакр, али и испред куће Јанковића.

Горанови и Мирјанини синови, стари три и 10 година, који су присуствовали језивом злочину, налазе се код своје ујне, односно жене Мирјаниног брата.

– Засад се добро држе. Млађи пита где је мама, а старији само ћути – каже један рођак Пајића кога смо јуче затекли у Улици Петефи Шандора, испред куће у којој се десио покољ.

ПРВО УПАО У СОБУ ГДЕ ЈЕ БРАНИСЛАВ СПАВАО

– Према досадашњим сазнањима, претпостављамо да је Горан прво упао у собу где је Бранислав спавао и да је прво њега убио. Бранислав је био крупан и да је био будан, сигурно би успео да га савлада. Kад је убио таста, почео је да се иживљава над својом женом, ударајући је по глави. Једноставно, монструм није могао да се помири с тим да га је напустила, да хоће да се разведе и да га је после батина које је добила 11. маја пријавила полицији – преносе наши медији.

– Све је то гледао њихов десетогодишњи син, који је спавао с мамом у кревету. Дете је почело да плаче и да га моли да престане, али он није марио за њега, као ни за другог сина, који је спавао с баком. Kад је био сигуран да је Мирјана мртва, кренуо је из куће, али је налетео на ташту и убио је. Монструм је после злочина побегао и још увек нико не зна где је. У његовој родитељској кући, сем полиције, јуче није било никога.

– Сви се плашимо зато што није ухапшен. Kо зна где је лудак. Можда је илегално прешао границу или се скрива на неком салашу или у неком стану. Ипак, мислим да се негде убио, обесио или скочио у Дунав. Да има и мало савести, то би урадио – причају преплашене комшије и рођаци.

 

Извор: Курир.рс/ Ало.рс