Издвајамо Србија

ЈАВНО СЕ ОПРОСТИЛА! Милица Дабовић не може да сакрије тугу: „Лаку ноћ… све је увек било у божијим рукама“

Врло емотивна објава.

Једна од најуспешнијих српских кошаркашица, Милица Дабовић, одувек је била веома искрена и без „длаке на језику“, а тако је било и овај пут када се у приватном животу опростила од једне особе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милица је написала писмо, а јасно је да се ради о некоме ко јој више није емотивно близак. Иако није написала о коме је тачно реч, многи су претпоставили да се ради о њеном некадашњем партнеру Вуку, са којим је Милица добила сина Стефана, а потом му поново пружила шансу да се након раскида помире.

– .. И тако… Дали смо ту неку шансу, покушали, али ништа се не може на силу. Ниисмо се разумели, а желели смо… Свако је отишао својим путем, ти далеко, ја мало ближе, али најближе сину јер он је цели мој свет! Сигурно нас чека нека срећа… Коју и теби желимо… Лаку ноћ …Све је увек било у божјим рукама – написала је Милица уз фотографију коју је објавила.

Подсетимо, она је недавно испричала да је партнеру пружила шансу како би се помирили, те да је он много присутнији у њеном животу, али и животу њиховог сина Стефана.

 

Извор: Блиц/Ало.рс