Издвајамо Свет

ЈЕЗИВ СНИМАК ОТМИЦЕ УСРЕД ДАНА: Девојчицу насилник зграбио и увукао у аутомобил, мајка СКОЧИЛА НА ВОЗИЛО

Pixabay.com

Осмогодишња девојчица из Тексаса отета је насред улице у суботу док је шетала са мајком. Након очајничке потраге полиција је успела да лоцира девојчицу, коју су пронашли у хотелу са 51-годишњим мушкарцем.

Полиција Форт Ворта је пронашла малу Салем Сабатку захваљујући дојави два сведока која су приметила возило осумњиченог у предграђу Форест Хил.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Салем је отета у 18.30 увече у суботу, кад ју је мушкарац просто зграбио и убацио у свој ауто. Мајка је скочила на возило, али је пала, а мушкарац се одвезао са њеном ћерком. Kамера на вратима њеног комшије снимила је драматични тренутак кад је Салемина мајка одбачена са возила отмичара.

Власти су одмах објавиле опис његовог аутомобиле, а двоје становника је позвало власти чим су приметили возило паркирано испред хотела у Форест Хилу. Сведоци су рекли да су видели фотографије аутомобила на друштвеним медијима и одлучили да на своју руку изађу напоље и трагају за њим. Полиција је рекла да су они хероји.

– Имамо грађане који су изашли сами да помогну у потрази – рекао је портпарол полициеј Бади Kалзада.

Девојчица је у добром стању и превезена је у болницу ради прегледа. Осумњичени Мајкл Веб није рођак Сабаткових. Он је у притвору где чека оптужницу због отмице. Полиција је рекла да ће ускоро објавити више информација о храбрим сведоцима који су пронашли девојчицу.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: srbijadanas.com/Fox news