Издвајамо Србија

ЈЕЗИВ ЗЛОЧИН ПОТРЕСАО СРБИЈУ: Девојчица (14) кренула да затвори овце, комшија је силовао у обору?!

Ћутала данима о злостављању

Полиција у Богатићу је ухапсила С. И. (26) из Глушаца у општини Богатић и поднела кривичну пријаву због сумње да је прошлог четвртка у раним вечерњим сатима силовао четрнаестогодишњу девојчицу из овог села.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Девојчица се тек после три дана, у недељу, поверила мајци, када је открила зашто јој је поцепана мајица. Испричала је да ју је С. И. на силу одвукао у обор иза њихове куће, где је кренула да би затворила овце које су биле на испаши. Он је физички јачи, па није успела да се отргне и побегне, а пошто јој је ставио руку на уста није успела да дозове помоћ. Ћутала је о свему што се догодило зато што је била преплашена. Насилник јој је запретио да ће је убити ако некоме исприча, а претеће поруке јој је наредних дана слао телефоном.

Девојчица је од четвртка у тешким психичким траумама, плаче, повукла се у себе и има болове. Наредних дана ће, осим неопходних лекарских прегледа који се морају обавити у оквиру истраге, кренути на терапије код дечијег психолога.

С. И. живи у другој улици у селу, али је непознато како се створио иза куће у којој девојчица живи са мајком и млађим братом. Њен отац, који је десетак дана раније отпутовао у иностранство да ради, вратио се кући чим је сазнао шта се догодило.

Након саслушања у полицијској станици, С. И. је приведен надлежном тужиоцу, по чијем захтеву му је одређен притвор до 30 дана.

 

Извор: Телеграф/ Ало.рс/ Б. П.