Издвајамо Србија

ЈЕЗИВИ ДЕТАЉИ ТРАГЕДИЈЕ! Комшије гледале како синовац коље стрица: „Пио сам кафу и видео како…“

Детаљи језиве трагедије у Ноћају!

Синовац Миодраг И. (56) убио је стрица Милорада И. (76) јутрос око 9 часова у селу Ноћај код Сремске Митровице, а комшија очевидац испричао је за Курир детаље ужаса који су потресли мештане овог села.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како Курир незванично сазнаје, Миулорад је бициклом јутрос отишао до пекаре, а када је кренуо да се враћа кући, синовац Миодраг да је зауставио насред улице, оборио са бицикла, неколико пута ударио, па заклао.

Комшија Славиша Петрић испричао је детаље стравичног злочина у Ноћају.

„Пио сам кафу и чуо сам како неко запомаже. Видео сам га када коље стрица, остао сам у шоку, нисам био свестан шта се дешава. Окренуо сам се и видео како је обрисао крвави нож о траву. Никоме није дао да приђе ни њему ни убијеном, сачекао је полицију да дође и сам се предао“, рекао је Славиша.

Он је додао да се после злочина на лице места појавио и син убијеног, а убица му је тада рекао „због њега се ја нисам оженио.“

У међувремену огласио се и МУП саопштивши да да је по налогу надлежног тужиоца, осумњиченом одређено задржавање до 48 часова, након чега ће бити приведен Вишем јавном тужилаштву у Сремској Митровици.

 

Извор: Курир