Издвајамо Свет

ЈЕЗИВО НОСТРАДАМУСОВО ПРОРОЧАНСТВО: Папу ће убити у Душановом царском граду! То ће бити почетак светског рата који ће трајати 30 ГОДИНА

Застрашујуће пророчанство!

Поглавар Римокатоличке цркве 7. маја долази у званичну посету граду где се крунисао цар Душан, а најчувенији пророк свих времена предвидео да ће пасти крв.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Папу Фрању ће 7. маја покушати да убију у Скопљу, барем ако је веровати Нострадамусу, а француски пророк који је живео у 16. веку написао је следеће стихове:

„Римски првосвештениче, чувај се да се не приближиш вароши коју запљускују две реке, јер ћеш ту крв пропљувати, ти и твоји, у месецу кад цветају руже.“

Иако су многи дуго веровали да је Нострадамус писао да ће се трагичан догађај одиграти у Београду, француски пророк је у ствари мислио на град Скопље (крој коз њега протиче више река, али су највеће Вардар и Треска), где се 1346. године крунисао српски цар Душан.

Подсећања ради, Ватикан је још раније најавио да ће папа Фрања 7. маја посетити Скопље, где би, према плану посете, требало да се задржи један дан. Поглавар Римокатоличке цркве долази на позив највиших македонских власти и локалне католичке цркве, а у Северну Македонију ће доћи из Бугарске, где ће боравити од 5. до 7. маја и посетити градове Софију и Раковски.

Осим стихова који се тичу поглавара Римокатоличке цркве, Нострадамус је предвидео и почетак трећег светског рата, који ће почети 2019. и трајаће до 2049. године.

Не треба заборавити и пророчанство Алојза Ирлмајера (1894-1959), који је био обичан физички радник из места Фрајласинг у Баварској, а чије су комшије сматрале да је видовит. Многима је помогао да после Другог светског рата пронађу своје најближе, а због популарности коју је брзо стекао, завршио је на суду под оптужбом да се бави вештичарењем.

Суд га је ослободио када је судији тачно описао коју одећу носи његова жена тог дана и шта је тачно радила. Алојз је такође предвидео дан своје смрти, али тврдио је и да је трећи светски рат видео као у филму, а истицао је да ће се он водити на Блиском истоку и Медитерану, где ће се сукобити највеће светске силе.

„Рат ће почети када двојица мушкараца убију трећу важну особу. Они су плаћени за то. Убиство ће се десити на Балкану. Пре рата ће бити врло плодна и богата година. Рат ће доћи без упозорења, преко ноћи. Видим прашину. Видим три броја. Две осмице и деветку. Не знам шта они значе и не знам датум или време када ће се то десити“, тврдио је Алојз.

Тако да, ако је веровати пророчанствима Нострадамуса и Ирлмајера, предстојећих неколико дана би умногоме могли да промене животе многих људи.

Интересантно, лидер Исламске државе Абу Бакир ал Багдади се након петогодишњег скривања (последњи пут је пред камерама говорио 2014. у џамији Ел Нусра Мосуку) 29. априла поново појавио у јавности. Он је поздравио нападе изведене у Шри Ланки у којима је погинуло више од 250 људи.

Уз упозорење ИСИС-а од пре недељу дана да „планирају нове нападе по Европи“, многи стручњаци за безбедност забринути су да Европи прети нов талас насиља, а долазак папе Фрање на Балкан поклапа се са тренутком поновног појављивања Багдадија у јавности.

Не треба заборавити да су Косово и Македонија пуни некадашњих ИСИС бораца, па су тако 16. фебруара ове године локални медији пренели да је у „акцији МУП-а Северне Македоније ухапшено двадесетак припадника радикалних структура ИСИС-а који су планирали терористичке нападе у овој држави, али су у томе на време били спречени“.

Недавно је на Косово враћено 110 људи који су живели у Исламској држави, а познато је да је граница између тзв. Косова и Северне Македоније више него порозна. Поменута акција била је наставак акција „Ћелија 1“ и „Ћелија 2“, када је македонска полиција такође хапсила борце Исламске државе.

Папа Фрања има жестоку опозицију унутар саме Римокатоличке цркве, па је тако недавно група од 19 свештеника и академика затражила од бискупа да актуелног папу прогласе јеретиком. Група се не слаже са папом по питању причешћа, развода, верске разноликости… Како наводи Ројтерс, међу најистакнутијим члановима групе је Ејдан Николс, 70-годишњи британски свештеник, један од најпризнатијих теолога.

„Ову меру предузимамо као крајњи начин да се изборимо против штете коју су речи и дела папе Фрање начинила у претходних неколико година, а које су довеле до једне од највећих криза у историји Католичке цркве“, наводи се у отвореном писму коју је објавила група.

 

Извор: Ало.рс