Издвајамо Србија

МИЛОЈКО ПАНТИЋ ПУШТЕН ПОСЛЕ ТРЕЖЊЕЊА У ПОЛИЦИЈИ! Његова прва изјава након изазваног хаоса све шокирала!

Фото: Јутјуб

Познати спортски коментатот Милојко Пантић (72) приведен је синоћ на Бранковом мосту, после судара са џипом интервентне јединице, а према последњим информацијама возио је са 1.73 промила алкохола у крви! Он је, након трежњења пуштен из притвора у 11:47, а његов излазак из станице изазвао је огромну пажњу медија.

Када је изашао из притвора он је рекао да је био на свадби и да је мало попио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Био сам на весељу, попио мало, и то је то. Ништа се није десило, нисам никога убио, никог нисам згазио…- каже коментатор.

На питање шта се тачно догодило, он је рекао: „Напишите, ја сам кретен!“

Упитан да ли је тачно да је ударио у аутомобил интервентне полиције, па потом побегао са лица места, Милојко каже: „Ја побегао са лица места? Не знам шта се догодило“ – казао је Пантић.

Он је синоћ на трежњење одведен око 1 сат после поноћи.

„У Улици Старо сајмиште у Новом Београду дошло је до саобраћајне незгоде тако што М. П. (1947), возач аутомобила “форд фокус“, није поступио у складу саобраћајним знаком “обавезно заустављање – стоп“, већ је наставио кретање и ударио у службено возило Интервентне јединице мицубиши пајеро“ наводи у МУП.

Фото: Јутјуб

Након незгоде, возач „форд фокуса“ се удаљио са лица места, тако што је покушао да побегне у правцу Зеленог венца и то возећи супротном коловозном траком преко Бранковог моста, навела је полиција, али и да је возачу возила „форд фокус“ је, због утврђене количине алкохола у крви, одређено задржавање до истрежњења.

 

Извор: Курир