Издвајамо Србија

МИСТЕРИОЗНА СМРТ БОКСЕРА ПОТРЕСА СРБИЈУ: Куповао цвеће за свадбу, а онда је почео да се тресе, уследио је УЖАС!

Фото: Јутјуб

Преминуо је на путу за Службу ургентне медицине Опште болнице Лесковац

Миљан Здравковић (24) из околине Лесковца преминуо је око 12.30, на путу за Службу ургентне медицине Опште болнице Лесковац, а како “Ало!” сазнаје, умро је највероватније од срчаног удара. Узрок изненадне смрти младића, који се око 11.30 изненада срушио у Улици Моше Пијаде у центру Лесковца, утврдиће обдукција.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Седео сам испред локала. Наишао је дечко кога знам из виђења. Сретао сам га са девојком. Рекао ми је да је кренуо у локал поред мог да купи цвеће. Требало је да буде побратим на свадби, а дошао је код мене и неки телефон да погледа. Сео је испред локала и одједном је почео да се тресе, говорећи „да му је тешко“. Цвећарка му је донела воду и шећер, али је добио напад и почео је да се гуши – испричао је за „Југмедију“ Игор Лоле Митровић, власник продавнице мобилних телефона, испред које је Здравковићу позлило.

Митровић је описао како је трајала битка за Здравковићев живот испред његове радње „Крис мобил“.

– Оборили смо га на земљу. Отворио сам му уста у покушају да спречим гушење, али ме је ујео, па смо му уста отворили кашичицом. Почео је да дише и дисао док Хитна помоћ није дошла. Стигла му је и девојка. Био је свестан. Девојку је препознао и пољубио, па је опет добио напад панике. Кад је стигла Хитна помоћ, заједно смо га увели у њихово возило. Видео сам да је укључена инфузија и да поново добија напад. Мислио сам да сам му спасао живот… Сада сам шокиран – рекао је Митровић.

Бобан Здравковић, портпарол лесковачке полиције, изјавио је јуче за „Ало!“ да су добили обавештење из лесковачке Хитне помоћи да су указали помоћ младићу, који је преминуо током транспорта у болницу.

– Обавештени смо да је младић преминуо током транспорта за болницу. Издат је налог за обдукцију, која ће утврдити узрок смрти -рекао је Здравковић.

Портпарол полиције је одбио да коментарише првобитну информацију, која се појавила у медијима да је несрећни младић, наводно, у џепу имао кесицу с дрогом.

Фото: Фејсбук принтскрин

Миљан је иначе био спортиста, тренирао је бокс, а неко време радио је као обезбеђење. Становници Лесковца шокирани су изненадном смрћу младог суграђанина.

 

Извор: Д. Ћурувија/Ало