Издвајамо Србија

МОНСТРУОЗАН ЗЛОЧИН! ПОЗНАТИ ПЕВАЧ СВИРЕПО УБИО девојку, ПЕВАЧИЦУ! Тукао је, сломио јој кости, а онда СМРСКАНО ТЕЛО газио аутом!

Фото: Јутјуб

Имала је само 35 година…

Певачица Јелена Туршум (35) убијена је у Травнику, а иза ње је остало троје малолетне деце. Јелену је свирепо убио ванбрачни супруг и колега, Зоран Громовић, бивши учесник „Пинкових звезда“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ово свирепо убиство догодило се 2015. године, али овакве трагедије никада не смемо заборавити и увек се треба борити против насиља над женама.

Фото: Фејсбук принтскрин

Након убиства, Јеленин очух испричао нам је шта се догодило.

„Нашу Јелену је Зоран у суботу одвео међу викендице, где има мало људи. Ту ју је тукао и ломио кости док се није онесвестила и пала на земљу. Бесан на њу, сео је у свој „пасат“ и три пута прешао преко њеног тела док није умрла. Онда је отишао до прве викендице и сам позвао полицију“, причао је још у шоку Ненад Шкорић, очух трагично настрадале певачице.

Трагични догађај одиграо се на малом макадамском путу који води ка Горњем Путићеву, а у близини Зоранове викендице. Према писању босанских медија, све се десило након свирке на којој су заједно наступали. Обдукција је показала да је несрећна жена преминула од последица трауматског шока који је узрокован вишеструким прелом коштаних структура.

Фото: Јутјуб

Зоран је у полицији тврдио да то није намерно учинио, него да се радило о несрећном случају, те да се због пијанства не сећа свих појединости. Тамошњи тужилац је наложио вештачење возила.

Уложени докази

Исто је занимало и суткињу Стану Имамовић, члана Судског већа. Др. Цирхларж је казао да има трагова и на левој страни возила. Након што је тужилац Мехо Брадић уложио материјалне доказе, завршен је доказни поступак оптужбе.

Одбрана је предложила да се на наредном рочишту саслуша судски вештак Стипо Мартиновић.

 

Извор: Ало/Р.Ј.