Издвајамо Србија

МУЖ БРУТАЛНО ПРЕТУКАО ДУШИЦУ ЈЕВЂЕНОВИЋ! „Државна старлета“ пребијена пред крсну славу: „Чупао јој нокте, давио је и шутирао“ (ФОТО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Душица Јевђеновић (28), позната као „државна старлета“, затражила је помоћ у сигурној кући јер ју је, наводно, злостављао муж Миливоје Зарубица Пуја (49), осуђивани макро.

Душицу је наводно пребио 20. маја њен супруг непосредно пред њихову славу 22. маја, летњег Светог Николу, сазнаје Ало! од извора блиских пребијеној старлети.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како сазнајемо, њихов брак је дуже време у кризи, а до кулминације свега дошло је пред славу коју су требали да прославе у породичном дому на Бежанијској коси, а Зарубица је буквално ишчупао комаде косе са главе, а такође јој чупао нокте, давио је и шутирао.

– Душица је већ била позвала госте два дана пред славу, а након тога Миливоје ју је брутално пребио. Она је одмах покупила ствари и отишла из куће – каже саговорник Ало!.

Према речима извора, Миливоје није био претерано љубоморан, али је на неки начин искоришћавао Душицу која је такође имала солидна примања, али и он је касније успео да се финансијски опорави.

У време инцидентна у кући су били и Душицин син из њене невенчане везе и млађа ћерка коју је добила са Зарубицом.

„Деца су доживела шок. У то време њена породица није била ту да помогне па се јавила Сигурној кући. Сада се никоме не јавља и крије се јер је у страху од Зарубице“, каже извор.

Уколико се докаже његова одговорност, он ће осим за насиље над супругом, бити гоњен и за то што је починио кривично дело над малолетном децу.

Није познато где се Душица налази, као ни да ли је случај пријавила полицији.

 

Извор: Д. Ћурувија/Ало