Издвајамо Србија

НЕЗАПАМЋЕН СЛУЧАЈ: Лопови жени украли торбу пуну пара, а онда је уследио ПОТПУНО НЕОЧЕКИВАНИ ОБРТ

Фото: Pixabay.com

Срећа у несрећи. Овако би могла да се опише крађа торбе једној Трстеничанки. Лопови су јој након крађе из торбе узели 20.000 динара, али не и 3.200 евра колико је још било међу папирима у торби. Захваљујући двојици возача Хитне службе из Трстеника који су женску ташну приметили када су у петак ујутру дошли у смену, власници је враћен новац.

Шеф возног парка Томица Вукчевић и његов колега возач Миомир Илић из Службе хитне помоћи у Трстенику пронашли су торбу испред врата Дома здравља. Отворивши је видели су да су у њој документа њихове суграђанке и одмах позвали полицију.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Само што смо стигли на посао, угледали смо обичну женску торбу бачену испред задњег улаза Хитне службе. Отворили смо је и у несесеру видели личну карту. Пријавили смо полицији. Када су дошли и отворили, међу некаквим папирима био је новац, и то 3.200 евра. Пронашли су госпођу и позвали је да дође. Не могу да опишем њен израз на лицу када је угледала новац у торби који лопови срећом нису однели – прича за „Блиц“ Томица Вукчевић.

Према његовим речима, сазнали су да је из торбе украдено 20.000 динара, и да лопови највероватније нису ни помислили да у торби има још новца.

– Чувала је ћеркин новац. Када је сазнала да смо јој ми пронашли торбу, хтела је да нас новчано награди. Али, нас то није интересовало. Било нам је најдраже када смо видели осмех на лицу и када је схватила да срећа ипак постоји – каже Вукчевић.

 

Извор: Н. Божовић/Блиц