Издвајамо Свет Србија

НИЈЕ НИ ФИНАЛЕ А НЕВЕНА ЈЕ ВЕЋ ПОБЕДИЛА: Десило се нешто што нико није очекивао (ВИДЕО)

Наша представница на песми Евровизије Невена Божовић пласирала се у финале са нумером „Круна“. Последње вече највећег музичког такмичења у Европи који прати 200 милиона људи заказано је за суботу 18. мај.

Фото: Јутјуб

Иако кладионице пре полуфинала нису биле на страни наше представнице, она је једноставним наступом и интерпретацијом обезбедила себи место у финалној борби на песми Евровизије.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Нумера „Круна“ за коју је текст и музику радила Невена, а аранжман македонски продуцент Дарко Димитров је одмах након полуфиналне вечери на Јутјубу добила велики број прегледа.

Невенина „Круна“ је након три дана од објављивања песме на званичном каналу Евровизије доспела на прво место у трендинг листи најпопуларнијих видео-клипова.

У секцији за коментаре странци су похвалили нумеру наше представнице. Били су сагласни да их је наступ купио и да је очекују у првих пет места у финалу.

„Круна“ је за три дана стигла до милион прегледа и оставила за собом песме турбо-фолк извођача.

Последњих година се прича да популарност Евровизије опада, али испоставља се да никад није била гледанија и да се управо у последњих неколико година модернизовала музички и продукцијски.

 

Извор: М.М./zena.blic.rs