Издвајамо Србија

ОГЛАСИЛА СЕ: Последња порука Невене Божовић пред наступ у финалу Евровизије 2019

Фото: Јутјуб

Срећно јој било!

Вечерас се у Тел Авиву одржава финале такмичења за песму Евровизије, а српска прдставница Невена Божовић, представиће нашу земљу нумером „Круна“ којој се прогнозирао успех много пре почетка најдуговечнијег музичког фестивала у свету.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Невена не крије своје узбуђење због наступа у финалу, а истиче и да подршка колега није изостала, али и да у исто време има одговорности.

– Предиван је осећај чути име своје земље која улази у финале песме Евровизије. Имала сам велику подршку из Србије, огромну подршку својих колега и свима сам веома захвална на томе. Честитке су ми упутили и остали учесници и пожелели ми срећу у финалу. Очекује нас још одговорнији посао, али сам сигурна да ћемо мој тим и ја дати све од себе да будете поносни на нас – истакла је Невена.

Многи су Невенину песму и наступ окарактерисали као досадне, а на мети критика нашао се и њен стајлинг. Но млада певачива не мари много за критике и истиче да се концентрише искључиво на наступ.

– Сконцентрисана сам искључиво на наступ. Увек постоје они који ће критиковати, али срећом, много је више позитивних коментара и подршке. То ми даје додатни мотив да дам свој максимум и као што је то било претходних пута случај, срце оставим на сцени – каже певачица и додаје:

– Снагу и енергију ми дају људи који ме окружују и због којих се осећам растерећено. На Песми Евровизије нема одмора. Активности су свакодневне – рекла је Невена.

Певачици је велика подршка у Тел Авиву и мама, Ружица Божовић, са којом је Невена и поделила фотографију на свом Инстаграм налогу.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Извор: srbijadanas.com/Блиц