loading...
Издвајамо Србија

ОТКРИВЕНИ ДЕТАЉИ ЈЕЗИВОГ ЗЛОЧИНА: Зет због љубоморео побио целу породицу, био убеђен да га ЖЕНА ВАРА?!

Стравичан злочин у Новом Саду рано јутрос открио је сестрић породице Пајић који је отворио врата капије њихове куће у Улици Петрефија Шандора и видео бројне трагове крви!

Шокирани младић одмах је позвао полицију која је ушла у стан ове породице и у њему затекла три тела, мајке, оца и ћерке. Сви су имали ране на глави.

Без знакова живота полиција је затекла Бранислава Пајића (57), његову супругу Наду Пајић (57) и њихову ћерку Мирјану Јанковић (32). Полиција је одмах блокирала и обезбедила доказе на месту незапамћеног злочина.

За ово брутално троструко убиство осумњичен је Г. Ј. (36), супруг убијене Мирјане, иначе вулканизер из Ветерника. Како сазнајемо, њега је Мирјана пре само две недеље пријавила за насиље у породици и он је тада добио забрану праска супрузи.

Како сазнајемо, против Г. Ј. постоји и пријава за илегално поседовање оружја.

Према првим информацијама, мотив за овај незапамћени злочин у Новом Саду је љубомора. Г. С. је, наводно, убио убеђен да Мирјана има другог и да га вара.

Полиција интензивно трага за овим мушкарцем, а на лицу места обавља се увиђај, а како јављају сведоци видљиви су бројни трагови крви.

 

Извор: Блиц/srbijadanas.com

loading...