loading...
Издвајамо Србија

ОТКРИВЕНО: Ево од чега је преминуо Миљан (24) насред улице у Лесковцу?!

Фото: Фејсбук принтскрин

Миљан је иначе био спортиста и једно време је радио као обезбеђење

Младић Миљан Здравковић (24) из околине Лесковца преминуо је данас око 12.30 сати на путу ка Служби ургентне медицине Опште болнице Лесковац, а узрок изнендане смрти утврдиће обдукција. Како Ало! незванично сазнаје Здравковић је преминуо од срчаног удара.

Фото: Фејсбук принтскрин

Бобан Здравковић портапарол лесковачке полиције изјавио је данас за Ало! да су добили обавештење из лесковачке Хитне помоћи да су указали помоћ лицу које је преминуло током транспорта у болницу. Он је за Ало! навео да је издат налог за обдукцију којом треба да се утврди шта се тачно десило младићу.

Здравковић је одбио да коментарише спекулације да је несрећни младић има у џепу кесицу за коју се сумња да се у њој налазила дрога, како су медији првобитно преминули.

– Почео је да се тресе, није могао да дише. Стигла му је девојка, препознао је и пољубио, па опет добио напад панике – испричао је Игор Митровић из Лесковца, сведок смрти младића.

Миљан је иначе био спортиста, бавио се боксом и једно време је радио као обезбеђење.

Становници овог града шокирани су изненадном смрћу свог младог суграђанина, пише Југмедиа.

– Седео сам испред локала. Наишао је дечко кога знам из града, њега и његову девојку. Каже да је дошао да у локалу поред мог купи цвеће, јер је сутра побратим на свадби, а дошао је код мене и неки телефон да погледа.Сео је испред локала и одједном поче да се тресе, говорећи да му је тешко. Цвећарка му је донела воду и шећер, али он је добио напад и поче да се гуши – каже Митровић, власник радње “Крис мобил“ у Улици Моше Пијаде у центру Лесковца.

Оборили су га на земљу.

– Отворио сам му уста у покушају да спречим гушење, али ме је ујео, па смо му уста отворили кашиком. Почео је да дише и дисао док Хитна помоћ није дошла. Стигла му је девојка, препознао је и пољубио, па је опет добио напад панике – каже овај очевидац.

Када је стигла лекарска екипа, Митровић им је помогао да га уведу у возило.

Он је у Ургентни центар доведен без знакова дисања и без рада срца.

– Лекари су све учинили на његовој реанимацији, али, нажалост, нису успели да га врате у живот – каже у изјави за Југмедију Александар Стојановић, помоћник директора болнице.

 

Извор: Д. Ћурувија/Ало

loading...