Издвајамо Србија

ОТКРИВЕНО: Ево од чега је преминуо Миљан (24) насред улице у Лесковцу?!

Фото: Фејсбук принтскрин

Миљан је иначе био спортиста и једно време је радио као обезбеђење

Младић Миљан Здравковић (24) из околине Лесковца преминуо је данас око 12.30 сати на путу ка Служби ургентне медицине Опште болнице Лесковац, а узрок изнендане смрти утврдиће обдукција. Како Ало! незванично сазнаје Здравковић је преминуо од срчаног удара.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Бобан Здравковић портапарол лесковачке полиције изјавио је данас за Ало! да су добили обавештење из лесковачке Хитне помоћи да су указали помоћ лицу које је преминуло током транспорта у болницу. Он је за Ало! навео да је издат налог за обдукцију којом треба да се утврди шта се тачно десило младићу.

Здравковић је одбио да коментарише спекулације да је несрећни младић има у џепу кесицу за коју се сумња да се у њој налазила дрога, како су медији првобитно преминули.

– Почео је да се тресе, није могао да дише. Стигла му је девојка, препознао је и пољубио, па опет добио напад панике – испричао је Игор Митровић из Лесковца, сведок смрти младића.

Миљан је иначе био спортиста, бавио се боксом и једно време је радио као обезбеђење.

Становници овог града шокирани су изненадном смрћу свог младог суграђанина, пише Југмедиа.

– Седео сам испред локала. Наишао је дечко кога знам из града, њега и његову девојку. Каже да је дошао да у локалу поред мог купи цвеће, јер је сутра побратим на свадби, а дошао је код мене и неки телефон да погледа.Сео је испред локала и одједном поче да се тресе, говорећи да му је тешко. Цвећарка му је донела воду и шећер, али он је добио напад и поче да се гуши – каже Митровић, власник радње „Крис мобил“ у Улици Моше Пијаде у центру Лесковца.

Оборили су га на земљу.

– Отворио сам му уста у покушају да спречим гушење, али ме је ујео, па смо му уста отворили кашиком. Почео је да дише и дисао док Хитна помоћ није дошла. Стигла му је девојка, препознао је и пољубио, па је опет добио напад панике – каже овај очевидац.

Када је стигла лекарска екипа, Митровић им је помогао да га уведу у возило.

Он је у Ургентни центар доведен без знакова дисања и без рада срца.

– Лекари су све учинили на његовој реанимацији, али, нажалост, нису успели да га врате у живот – каже у изјави за Југмедију Александар Стојановић, помоћник директора болнице.

 

Извор: Д. Ћурувија/Ало