Издвајамо Србија

ОВО ЈЕ ДОКАЗ ДА ЈЕ ЧОВЕК МОНСТРУМ: Приликом хапшења, полиција код Горана у џепу пронашла САМО ЈЕДНУ СТВАР!

Фото: Фејсбук принтскрин

Сведоци хапшења испричали су да су га специјалци буквално изнели из шуме и убацили у марицу.

Приликом хапшења Горана Јанковића осумњиченог да је починио троструко убиство у Новом Саду у петак ујутру, пронађен је нож. Осумњичени није пружао отпор приликом хапшења, и за сада „само ћути“.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Након тродневне непрестане потраге за Гораном Јанковићем, осумњиченим да је у петак ујутру мацолом убио супругу и њене родитеље, коначно је пронађен у Бродоградилишту у Новом Саду.

Полиција га је затекла у једном шумарку недалеко од обале Дунава, а претпоставља се да је протекле дане провео скривајући се на броду.

Сведоци хапшења испричали су да су га специјалци буквално изнели из шуме и убацили у марицу.

Према првим информацијама, код Јанковића је у тренутку хапшења пронађен нож. Ипак, није пружао отпор полицајцима који су му стављали лисице на руке.

Приведен је у полицијску станицу и одређено му је задржавање 48 сати. До сада није сарађивао са полицијом, већ је на њихова питања одговарао – ћутањем.

Подсетимо, Јанковић је своју супругу Мирјану Јанковић (31) и њене родитеље Бранислава (63) и Наду (57) Пајић, убио тупим предметом, тачније мацолом, у породичној кући Пајића у петак ујутру, где се несрећна Мирјана склонила са децом бежећи од насилног мужа.

Да злочин буде још језивији, то је урадио пред Мирјанином и његовом малолетном децом!

Њихов старији син (10) је, након што је Јанковић побегао из куће позвао ујака и рекао му да је његов отац убио његову маму, бабу и деду.

 

Извор: Блиц/Ало