Занимљивости Издвајамо

ПОЈАВИО СЕ ЦВЕТНИ МЕСЕЦ: Донеће вам брдо пара, а ево шта ће се специјално десити са овим знаком!

Фото: Pixabay.com

Утицај цветног месеца ће овог пута потрајати.

Цветни Месец се на небу појавио синоћ, али његов ефекат ће се осећати до краја маја. Ево шта то значи за ваш хороскопски знак.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сваки пун Месец који се појави у мају се назива цветни Месец. Овај који се појавио у ноћи између суботе и недеље ће некима донести срећу, некима новац, некима добро здравље, али биће и оних који ће се мало помучити.

Погледајте шта вам ова небеска појава доноси.

Ован

Било би добро да на крају схватите да се за вас један цео циклус у животу завршио. Преиспитајте своје грешке, извуцоите закључке и покушајте да их искористите у будућности. Не обраћајте пажњу на терет који вам је дуго био на плећима и не осврћите се ка прошлости. Бескорисно је и да мислите на све што вам се десило. Чак и ако сте негде оманули, ви сте довољно јаки да исправите своје грешке и да се поново винете у небеса.

Бик

Права љубав може да промени ваш живот из корена и да вас поведе сасвим у другом смеру од оног којим сте до сада корачали. Пазите, можда вам се на том путу нешто неће допасти. Научите шта желите од партнера и немојте да пристајете ни на шта мање. Препознајте своје потребе, али питајте и свог партнера шта је то што он жели од вас.

Близанци

Начин на који проводите свакодневицу ће умногоме одлучити где ћете бити за годину дана. Смислите своје дугорочне циљеве и поделите их на мање циљеве, те се баците на посао и остварујте један по један. То је формула која ће вам сигурно донети задовољство. Побољшајте своје навике и успех вам је загарантован. Важно је да знате да све зависи од вас.

Рак

Увек постоји простор за више креативности и забаве у вашем животу. Потрудите се да дођете до оних ствари које вам доносе радост. Појачајте музику, дохватите сликарку четкицу, изађите у град са пријатељима или прочитајте неку добру забавну књигу. Запамтите да се ваше срце храни само и искључиво срећом.

Лав

У последње време се свуда осећате као код куће и то је добро за вас. Размислите да ли је то због људи који вас окружују и који вам пружају удобност својим присуством или је то због ентеријера и тога што сте напокон уредили свој животни простор баш онако да буде по вашем укусу. Уложите снагу да ваш лични дом буде заиста ваш дом, односно један једини који вам је потребан.

Девица

Зрачите интелигенцијом, па је неопходнпо да свом мозгу на свакодневном нивоу дајете информације као храну. Желите да сазнате више и остварите више, па користите сву могућу енергију која вам је потребна за те циљеве. Било би добро да прво размишљате о краткорочним циљевима, како би сте се решавали ствари редом. Водите само симпатичне и конструктивне разговоре.

Вага

Имате моћ да створите већу стабилност и сигурност у свом животу. Размислите шта тачно за вас значи ваша финансијска слобода. Поређајте све лепо по приоритетима и у односу на то се понашајте. Откријте шта највише цените и покушајте да сву енергију усмерите у том правцу, како је не бисте расипали около.

Шкорпија

Ви у потпуности знате ко сте, шта сте и где сте у животу. Оно о чему би треабло да размишљате је колику и какву енергију желите да пројектујете на друге и зашто. Да ли заиста мислите да можете да постанете аутентичнија особа од оне која сте сада? Уживајте у тој јединственој особи и пустите цео свет да сазна какви сте.

Стрелац

Гуше вас подсвесне мисли и осећања и њих би требало да се ослободите. Дубоко у себи знате у каквој сте тренутно животној ситуацији. Међутим, такође знате где бисте желели да будете и не морате да престанете да тежите ка томе. Послушајте тог мудраца у себи и пустите га да вас води кроз живот и далеко ћете догурати.

Јарац

Време је да се усредсредите на оно што вам је важно у животу. Вренме је да окупите одабране људе око себе и да поразговарате са истомишљеницима који могу да вас инспиришу и са којима можете адекватно да сарађујете. Више се не ради само о вама. Поента је да нико не заостаје за вама и да заједно са својимљудима корачате напред раме уз раме.

Водолија

Када желите нешто онда идите за тим. Имате све неопходне вештине да постигнете шта год пожелите. Оно што је право питање је да ли сте ви свеси ових чињеница. Радите на превазилажењу својих мана, али и на превазилажењу сумње у себе и тек онда ћете напредовати. Нема потреба да се кријете од света.

Рибе

Постоји читав свет који чека да га ви истражите. Он је испуњен неограниченим могућностима и бесконачним искуствима. Отклоните монотонију из свог живота и проширите свој ум како бисте приметили све те занимљиве ствари које вас окружују. Много тога можете да научите у свету уколико пристанете да живите у њему.

 

Извор: elitedaily/Ј.И.