Издвајамо Свет

ПОРОДИЦА У НЕВЕРИЦИ ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ: Позната водитељка (40) погинула у саобраћајној несрећи

Pixabay.com

Радио водитељка (40) са ББЦ погинула је када ју је ударио воз, само неколико месеци након што је родила друго дете, преноси Тхе Сун. Њена породица је истакла да верује да је у питању трагична несрећа.

Мајка двоје деце, Kели Џобенпутра из Свиндона у Енглеској, напустила је своју кућу у петак за време ручка, како би отишла у куповину, али се никада није вратила. Њу је ударио воз око 15 часова после подне.

Kели је прошлог месеца напунила 40 годна, а крајем прошле године је родила друго дете.

Прославила се када је почела да пише о постпорођајној депресији, коју је описала као мрачни тунел.

Њена породица је очајна због ове ситуације. Она је настрадала 15 година након што се њен брат предозираио хероином и преминуо у 31. години.

Њени најближи истичу да је била добро расположена када је отишла у куповину. Никоме нису познате тачне околности под којима је настрадала, али верују да је у питању несрећа.

Kели је провела 15 година на локалним станицама ББЦ пре него што је покренула своју дневну емисију на Радио 6 Мјузик. ББЦ је напустила 2012. године.

Била је позната по свом девојачком презимену Kели Стјук, које је често користила и након што се удала.

Њена породица моли све људе да поштују њихову приватност у овом тужном часу. Истрага око њене смрти је у току, али полиција истиче да не постоје сумњиве околности.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: The Sun/ Н.М.