Издвајамо Србија

ПОТРЕСНА ПОРУКА ИЛДЕ ШАУЛИЋ: На Шабановом ГРОБУ обећала само једно!

Фото: Јутјуб
loading...

Туга не пролази!

Илда Шаулић је огорчена што је Турчин Алсин Левент, убица њеног оца Шабана, пре два дана пуштен да се брани са слободе. Ћерка легендарног певача одмах је по повратку из Америке са супругом Бојаном Вучковићем отишла на очев гроб и тамо рекла да ће његовог убицу стићи божја казна.

Фото: Јутјуб

Илда је јуче око 10 сати стигла на Ново гробље са великим букетом цвећа и ставила га на Шабанов гроб. Певачица и њен муж очистили су споменик и запалили свеће. Видно тужна и потресена, Илда се обратила покојном оцу речима:

– Не брини ништа, татице мој, стићи ће божја казна оног ко те је одвојио од нас. Неће му помоћи то што се брани са слободе, јер онај горе све види. Све у животу иде по заслузи – рекла је кроз сузе Шабанова кћерка.

Она се задржала на гробљу око пола сата, а потом се са Бојаном вратила кући.

Илду је по повратку из Америке дочекала вест да је Шабанов убица пуштен на слободу и то ју је пореметило. Не може да верује да ће се тако лако извући неко ко је алкохолисан и дрогиран изазвао несрећу у којој је погинуло двоје људи.

– Илда је очајна и разочарана. Мислила је да то Немачкој боље функционише, да је закон строжи, али се преварила. Она је свесна да њеног тату ништа не може да врати, али јој је жао што онај ко јој га је одузео није до пресуде задржан у затвору. Узда се у Божју правду – каже добро обавештен извор близак породици Шаулић.

 

Извор: srbijadanas.com/Информер

Loading...
loading...
loading...