Издвајамо Србија

ПОЗНАТА ВОДИТЕЉКА ДОЖИВЕЛА ИНФАРКТ: Једва је извукла живу главу (ФОТО)

Слађана Петрушић повукла се са малих екрана накратко, па објаснила гледаоцима о чему се ради. Она је открила да је доживела инфаркт, а онда и детаљно образложила све што јој се десило.

Наиме, водитељка ријалитија „Парови“ се огласила путем свог Инстаграма па потресним речима људима се пожалила да је она неко ко води здрав живот, али да сада мора да обави све лекарске прегледе због пољуљаног здравственог стања.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Разлог што ме нема ових дана на Хаппy тв је…тихи инфаркт који сам на ногама преживела…дошао и видио да немам срце па отишао. У животу нисам попила кап алкохола, не пушим, не пијем, не дрогирам се, не једем масно…бавим се спортом… Каже чика доктор да морам на све те неке претраге… – написала је Петрушићева.

View this post on Instagram

Razlog što me nema ovih dana na Happy tv je🤔…tihi infarkt koji sam na nogama preživjela💪💪…došao i vidio da nemam srce pa otišao. U životu nisam popila kap alkohola, ne pušim, ne pijem, ne drogiram se, ne jedem masno…bavim se sportom…🙄 Kaže čika doktor da moram na sve te neke pretrage…reko zajebi to sad…dok ne obavim pretrage za mene je jedini krivac, a tko drugi nego Srbi. 🤔😄 Srećna televizija još uvijek u potrazi za talentiranim i sposobnim Hrvatima…🤔😁 Siniša Svilan bio direktor i otišao…za malo otišla i ja…javite se Hrvati! Jaao ako ne prestanem ima da odem tri puta po Srpski! Moram sve kroz šalu… Narode želim vam reći…slobodno konzumirajte drogu, alkohol, cigarete i svu nezdravu hranu…daljinski u ruke umjesto trčanja, jer ja sam primjer da ne treba živjeti zdrav život…🙄

A post shared by Sladjana Sladja Petrusic (@petrusicsladjana) on

 

Извор: Курир