Издвајамо Србија

ПОЗНАТИ ПЕВАЧ ПРЕТУЧЕН: После напада УНАКАЖЕН завршио у болници (ФОТО)

Шок!

Прво је признао да болује од Биполарног поремећаја, затим да га се фамилија стиди због болести , затим је признао да се развео након више од 13 година брака и јавно поручио бивсој тазбини да му по*уше, а сада је објавио шокантне фотографије из болнице на којој се виде озбиљне повреде Бојановог лица.

Loading...

Медјутим у опису слика, певач је остао загонетан и недоречен шта му се заправо десило.

– Имам два кућна љубимца, мачку и мачора, (мајка и син), које обожавам. Међутим, синоћ ми се мачор нешто наљутио и буквално ми унаказио лице, главу, ребра, па ме још и мачорова мајка нападе. Средише ме, Богоми добро, тако да сам данас завршио у болници на рендгену. Незгодни су ти данашњи мачори, кажу да их чак не смем ни пријавити за породично насиље (посто су кућни љубимци, самим тим су део породице) јер веле да ко још верује особи са дијагнозом, испало би да су ме мачор и мачка унаказили у “самоодбрани”, па би ме још ни кривог ни дужног хоспитализовали, јер ипак сам ја на брдовитом Балкану признао да болујем од Биполарног поремећаја. Кажу ми да се моја реч више не важи, јер сам ипак биполаран и да могу само да се “сликам”, па сам се, ево сликао, да вам показем “ручни рад” мога мачора и његове “мамице”… Опасни неки кућни љубимци, ал ја им опраштам и волим их и даље, ипак су моји, шта ће и они, није ни њима са мном лако, јбга можда им је мало гранула… П. С. Ма шалим се за мачке, него ме јурило “црно дете” из “Главе шећера” па сам синоћ пао низ степенице и разбио се.

Свако би помислио да је познати певач претучен, али Бојан то пориче и тврди да су га изгребале мачке. Његов статус све је оставио у чуду.

Светпознатих. рс контактирао је Бојана Томовића и од њега добили следећи одговор:

„Ја сам добро сада, боље ми је, изашао сам из болнице и поздрав свим добрим људима, а онима који се сладе, нек им Бог опрости, јер не знају шта раде.“

 

Извор: srbijadanas.com

Loading...
loading...
loading...