Издвајамо Свет

ПРЕМИНУО ПОЗНАТИ ГЛУМАЦ: Сумња се да је убијен (ФОТО)

Пронашли су ујутру његово тело

Глумац Ерик Мичелс (54) пронађен је мртав у свом дому у Лондону, након што му је убризгана прекомерна доза ГХБ-а илити гама-хидроксибутерне киселине, која се илегално користи као „дрога за силовање“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Двадесетпетогодишњи Жерард Матову му је, наводно, дао фаталну дозу, након што је дошао у глумчев дом, док су се пронашли на мрежи за упознавање припадника ЛГБТQ популације, Гриндеру. Жерард и његов сарадник Брендон Данбар су оптужени да су дванаесторицу мушкараца упознавали преко горепоменуте мреже, не би ли им украли материјалне ствари и документа.

Ерик Мичелс је, након што се 2010. године развео од супруге, имао неколико дужих веза, али се у последње време осећао усамљено, пише британска штампа. Мичелс је Жерарда позвао у свој дом на секс, а Матову је у току ноћи фотографисао глумчеву кредитну картицу, али и возачку дозволу и друга лична документа.

Чланови породице глумца, који се пре неколико година појавио у филму о Џејмсу Бонду „Скајфол“, пронашли су ујутру његово тело, а оптужени је идентификован путем ДНK анализе трагова на шприцу.

Матову признаје да је ту ноћ био са Ериком, али негира да га је убио, док су на суду приложени докази да су Жерард и његов сарадник, између осталог, једној од жртава убризгали дрогу у леђа, без њеног пристанка. Суђење је у току.

Извор: Srbijadanas.com