Издвајамо Србија

ПРВО ЈЕ ПРИВЕДЕН А САД ЈЕ УХАПШЕН: Слоба Васић иза решетака

Фото: Јутјуб

Иако је полиција против Звезде Гранда најпре поднела прекршајну пријаву, у случај се укључило новосадско тужилаштво које је наложило да певач буде ухапшен

Новосадска полиција ухапсила је певача Слободана Васића и по налогу тужилаштва му одредила задржавање до 48 сати, због сум је да је извршио насиље у породици, након што је 1. маја изударао своју девојку, у чији се стан недавно уселио.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Подсетимо, драма у Новом Саду одиграла се када се Васић са девојком, њеним братом и његовом партнерком вратио у стан из ресторана где су били на вечери. Након што је брат Ђ. Ј. кренуо својој кући, Васић је насрнуо на своју девојку, која је почела да запомаже и дозива брата у помоћ. Младић се врати у стан и позвао полицију, а певач је потом побегао.

Исказ у полицији

– Против певача је најпре поднета прекршајна пријава због нарушавања јавног реда свађом и тучом, али је он позван да се у суботу јави полицији. Осим Васића, изјаву је дала и његова девојка, која је испричала да ју је спорне вечери певач тукао. После саслушања, одлучено је да против Слободана буде поднета кривична пријава за насиље у породици, па му је одређено задржавање до 48 сати – прича наш саговорник и додаје:

– Очекује се да ће Васић данас бити изведен пред заменика основног тужиоца, где ће дати исказ након кога ће се одлучити о даљем току поступка. Иначе, у првој изјави коју је спорног дана дао полицији, Васић је оптуживао девојку и њеног брата да су га тукли, док су они тврдили супротно – додао је извор Курира.
Подсетимо, брат нападнуте девојке Ђ. Ј. је у исповести за наш лист казао је да су он, сестра и његова девојка тог дана били са Васићем у ресторану.

Дозивала у помоћ

– Када сам са девојком кренуо кући, чуо сам како моја сестра виче „Бато, спаси ме!“. Одмах сам потрчао ка стану, а успут сам позвао полицију. Затекао сам Васића како лежи преко моје сестре и удара је. Одгурнуо сам га, а он је побегао пре него што је полиција стигла – рекао је наш саговорник.

Иначе, после инцидента, Васић се огласио на Инстаграму, али до његовог коментара наша редакција није успела да дође.

– Одселити се што даље из ове државе која је пуна, препуна мржње, љубоморе, несреће! Под хитно! Народ који ће све учинити да будеш несрећан. Људи који само гледају како да те учине да ти буде што горе. Да се осећаш ужасно и да ти напакости на било који начин! Отићи и не вратити се никада – написао је певач на свом Инстаграм сторију.

Јади младог Васића
Насилник и скандал мајстор

Слободан Васић је уместо по хитовима, углавном у домаћој јавности познат по бурним везама, насилничком понашању и скандалима које је изазивао. Тако је бившу Вереницу Валентину Вучуревић ударио је у једном локалу у Будви, још 2015. године, али му је она узвратила тако што га је треснула флашом по глави. Наводно се забављао и са ћерком свог колеге Топалка, а каријеру је прекинуо због претњи бившег дечка своје тадашње веренице Марине Перишић. Како су Васић и Перишићева испричали за Курир, живели су у страху за сопствени живот, а испоставило се и да је Слободан, отац Марининог првог детета, што су пет година крили. Наводно, овај певач се прошле године и оженио, али се развео после само 20 дана брака.

 

Извор: Курир.рс/С.С-Ј.И