Издвајамо Србија

РЕЗУЛТАТИ ОБДУКЦИЈЕ ЗАВИЛИ НЕГОТИН У ЦРНО! МРТВОЗОРНИК ИЗНЕО ЈЕЗИВЕ ПОДАТКЕ! Мала Луна је умрла НИКАД СТРАШНИЈОМ СМРЋУ

Pixabay.com

Према информацијама из истраге, на зиду изнад кревета у којем је сада покојна девојчица спавала, пронађени су трагови крви.

Зоран Албић из Неготина, осумњичен да је пре два дана на смрт претукао трогодишњу пасторку Луну Фируловић, а потом њено тело бацио са терасе породичне куће у селу Прахово, недалеко од Неготина, признао је на саслушању код тужиоца да је починио овај злочин, а потом казао да је у њему учествовала и мајка настрадале девојчице Весна Фируловић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

На предлог Вишег тужилаштва у Неготину које води истрагу, осумњиченима за незапамћени злочин је после саслушања одређен притвор до 30 дана.

Докази који су до сада прикупљени ни на који начин не указују на то да је мајка учествовала у злочину. С обзиром на то да ју је осумњичени означио као саучесницу, али и због доказа који тек треба да нам буду достављени, тужилаштво ће свакако испитивати и њену евентуалну одговорност у овом случају – рекли су у Вишем тужилаштву у Неготину.

Према информацијама из истраге, на зиду изнад кревета у којем је сада покојна девојчица спавала, пронађени су трагови крви. ДНК анализа трагова, која се ради на захтев тужилаштва, требало би да одговори на питање чија је то крв и на који начин је доспела на ово место.

Обдукција настрадале девојчице, како је речено у тужилаштву, искључила је могућност да су повреде које су утврђене могле да настану падом са терасе. Више појединости о озледама које су уочене на девојчицином телу и механизам њиховог настанка знаће се када извештај обдуцената буде достављен тужилаштву. У наставку истраге биће урађено психијатријско и психолошко вештачење за обоје осумњичених.

За сада не постоје индиције да је девојчица била злостављана пре овог трагичног догађаја, али овакву могућност не треба искључити пошто је Албић раније осуђиван за кривична дела са елементима насиља – кажу у неготинском тужилаштву.

Како се сумња, да би прикрили злочин, Зоран и Весна су таксијем однели већ мртву девојчицу у Службу хитне помоћи у Неготину и дежурним лекарима рекли да је пала са терасе. Након што су је лекари прегледали, установљено је да је девојчица код лекара доведена без знакова виталних функција и са хематомима на глави.

Станари улице у којој се догодила трагедија девојчицу и њену мајку и не познају јер су се оне, како кажу, у кућу Зорана Албића доселиле пре око месец дана. Осумњичени је, како се прича у селу, време често проводио испред сеоске продавнице или у тамошњој кафани.

Кућа у којој је девојчица живела није била завршена, а тераса са које је, како се прво сумњало, пала, није ограђена. На трему и бетону испред куће, непосредно после трагедије, нису биле видљиве капи крви.

 

Извор: Ало.рс/ Политика