Издвајамо Србија

ШАЉЕМО ВАМ САМО НАЈБОЉУ РОБУ: Погледајте одвратне и нечовечне поруке које су НАТО пилоти исписивали на ракетама током агресије

НАТО агресија (Фото: Јутјуб)

Невен Ђенадија, дипломирани политиколог из Републике Српске, недавно је шокирао Србију када је објавио на свом фејсбук профилу ексклузивне фотографије које је, како је навео, скинуо са сервера старог сајта министарства одбране САД.

Фотографије обухватају период од почетка НАТО агресије на Савезну републику Југославију, па све до јуна 1999. када су америчке трупе ушле на Косово.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сада је Невен објавио још неколико фотографија, из базе Авиано, које потичу из правих дана бомбардовања, а на којима се могу видети до сада необјављиване, нељудске и крајње бестијалне поруке које су НАТО пилоти исписивали на Томахавк пројектилима које су испаљивали на територију СРЈ.

„Кад са трудиш да неком пошаљеш само најбољу робу“, “Досегни и разнеси неког на комаде” и “Ово ће да боли”, „Управо вас је таговао Баз“, су само неке од порука.

Фотографије у овом албуму су фотографисане у бази Авиано и датирају од првих дана бомбардовања. Натпис "Buzzards"…

Posted by Neven Djenadija on Thursday, May 2, 2019

„Фотографије у овом албуму су фотографисане у бази Авиано и датирају од првих дана бомбардовања. Натпис „Буззардс“ упућује на кодни назив 510. америчке ескадриле авиона Ф-16 која је учествовала и у бомбардовању Републике Српске 1995. године.

Током бомбардовања СР Југославије НАТО је избацио преко 22000 тона разних пројектила и бомби, од чега је одређен број био усмерен на цивилне циљеве који су проузроковали и цивилне жртве, од чега су најубојитије биле касетне бомбе које су већ тада биле недозвољене по међународном праву.

Као да све ово није било довољно, НАТО војници су прије бомбардовања исписивали бројне поруке на пројектилима, које показују бахатост, непрофесионалност, однос према противнику и уопште према цивилним жртвама.

Некада фотографије заиста говоре више од речи“, написао је на свом профилу Ђенадија.

Он је на свом профилу такође објавио слике које су доказ да је НАТО на Кошарама користио осиромашени уранијум.

Ово фотографије су у стручном и научном смислу необориви докази да је у току агресије и злочина НАТО савеза, поред…

Posted by Neven Djenadija on Wednesday, April 24, 2019

 

Извор: Курир.рс