Издвајамо Србија

Синиша је убио Биљану на њен 30. рођендан, док су деца била у соби поред, а ево како је кажњен (ФОТО)

Фото: Pixabay.com
Фото: Pixabay

Виши суд у Панчеву Синишу Радованчева огласио је кривим за убиство Биљане Мијатовић и осудио га на казну затвора од 12 година.

Убиство се догодило 21. новембра 2017. године у Панчеву, а Биљана Мијатовић је била ванбрачна супруга Радованчева. Он је осуђен на јединствену казну затвора од 12 година и 6 месеци јер му суд узео као утврђену ранију казну затвора у трајању од 8 месеци.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Осуђени је у притвору од дана убиства Биљане Мијатовић, а суд је одредио да му се притвор урачуна у казну затвора. Виши суд је Радованчеву продужио притвор а како је реч о првостепеној пресуди на њу се могу жалити и осуђени и тужилаштво.

Синиша Радованчев је оптужен да је 21. новембра 2017. ножем убио супругу Биљану и то на њен 30. рођендан, док су очекивали госте.

Биљана је преминула на лицу места, а злочин се десио док су се у другој соби биле њихова ћерка Ања од свега 20 дана и Биљанина ћерка (12) из првог брака, која је зграбила дете и побегла од монструма. Убица из Панчева у полицији је признао убиство, у тужилаштву ћутао, погнуте главе гледао у под, преноси Телеграф.

 

Извор: Телеграф