Издвајамо Свет

СЛЕДИЛИ СЕ! Девојка играла на свадби, па пала мртва, а кад су је одвезли у мртвачницу ДЕСИЛО СЕ ЧУДО

Тотални шок!

Кад је шејх Абас био гост у емисији код шејха Небила, шејх га је упитао, да ли постоји неки случај кад је девојка имала страшну смрт, јер иначе особе које купају мртваце, било мушко или женско, виде доста чудних ствари из којих се може извући велика поука.

Након што је шејх Абас потврдно одговорио, наставио је да прича случај са којим га је упознала жена из мртвачнице која купа женске мртваце. Шејх Абас је испричао следеће: “Свакако, жена која купа жене које умру, прво што уради, добро погледа мртваца, као што ми кад одемо код кројача да нам сашије одело, прво што уради кројач, јесте да нас погледа од главе до пете и он зна од прилике наш крој, тако и свака сестра која купа женске мртваце. Чим погледа мртву особу, она већ зна колика је дужина сандука“.

Једног дана, довежена је мртва девојка која је изненада умрла. Ова наша сестра чим је открила њено лице, видела је чудан израз лица и њен положај тела. Одмах ме је позвала на телефон да ми објасни али пошто су ту били њезини ближњи, изашла је напоље да разговара. Рекла ми је следеће: “Код ове девојке видела сам чудан положај тела, овако нешто нисам видела никада за 11 година свога рада. Купала све и свашта, купала сам жене које су шеријатски кажњење, које су погинуле у саобрачајној несрећи и многе друге, али овако нешто још нисам видела.

„ Упитао сам је: “Шта си видела?“ Каже она: “Шејх, њен положај тела је укочен, а изгледа овако, њена десна рука је на њеном десном куку а лева рука је подигнута и савијена изнад главе док јој је лева нога дигнута према глави. Покушали смо да јој руке и ногу вратимо у исправан положај, међутим нисмо могли, једино нам је преостало да јој их поломимо, што свакако нисмо због тога што је то забранио надређени, кад је рекао: “Ломљење костију мртвацу је као ломљење и живом човеку.“

Онда сам јој рекао да неког од њених пита како је умрла, пошто се радило о младој особи. Саветовао сам је да позове неког од њених по страни и да пита. Она је позвала њену мајку и упитала је како је умрла, јер и она је видела њено стање.

Њена мајка је рекла: „Кад је умрла, све је било нормално, тек кад су је довезли у мртвачницу, десило јој се са телом ово што се десило.“

Онда ју је ова сестра упитала: “Добро, а како је умрла?“ Мајка одговори: “Па била је позвана на свадбу и на тој свадби је била и музика. Кад су почели да свирају њену омиљену неку песму, она је устала и почела је да плеше. Кад је почела плесати, начинила је два или три круга и онда је пала мртва. Узели смо је и унели у собу од људи код којих је била свадба и све је било у реду са њеним телом.

Моја кћерка је била опчињена музиком, знала је брата млађег послати до продавнице и то да купи задњи ЦД који је изашао од било којег певача…“

 

Извор: Ало/Н.М.