Издвајамо Свет

СНИМАК КОЈИ ТРЕСЕ ЦЕО СВЕТ: Сара је случајно снимила кофер у језеру, не слутећи шта се у њему налази а онда ШОК (ВИДЕО)

Сара Фанк, из Њујорка, пре две године снимила је једно популарно језеро на Кипру, међутим, није ни сањала да је том приликом у кадру ухватила и кофер у коме се налази тело једне од жртава Никоса Метаксаса, серијског убице са тог острва.

Подсетимо, цео Кипар је шокиран сазнањем да је бивши војни капетан годинама мамио жене преко сајтова за упознавање да би их потом убијао. Метаксас је признао убиство 7 жена и 2 девојчице, али се страхује да би број жртава могао бити већи.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Наиме, док је Сара на Црвеном језеру снимала видео, камера је случајно забележила и кофер у води. Имајући нова сазнања, сумња се да се баш у том коферу налазило једно тело.

Полиција је прошле недеље баш на том месту у коферу пронашла тело у одмаклој фази распадања.

Након што је 35-годишњи убица рекао детективима да су три његове жртве бачене у токсично црвено језеро близу Никозије, људи су почели да спекулишу да ли се једно од тих тела налазило у коферу који је Сара Фанк случајно снимила током посете 2017. године.

„Смрт се осећа у ваздуху, а тако је лепо“, рекла је тада мислећи на боју језера која потиче од рудника, не знајући шта све то место крије.

Метаксас је ухапшен прошле недеље након што су полицајци пронашли тело жене у рударском окну. У питању је Мери Роуз Тибурсио (38), која је нестала прошлог маја заједно са својом ћерком (6).

Метаксас, иначе грчки војни официр, пронашао је најмање две своје жртве преко сајта за упознавање. Скоро све жене су биле азијског порекла. Још једно тело пронађено је у бунару, близу пољане коју користи војска. Кипарска полиција верује да је Метаксас задавио једну од својих жртава након што је имао секс са њом.

Сумња се да је он такође убио Румунку Ливију Флорентину Бунеу (36) и њену ћерку Елену Наталију (8), које су нестале 2016. године. Аријан Паланс Лозано (28), радница са Филипина, такође је можда једна од његових жртви.

Председник Кипра Никос Анастасиадес рекао је у петак да су жртве углавном биле странкиње које су на Кипар дошле да раде, ако и да се овакви злочини противе и њиховој земљи, и њиховој култури. Истовремено, министар правде је поднео оставку.

Извор: Курир.рс/Миррор