Издвајамо Србија

ШОК ДЕТАЉИ, ЈЕЛЕНИ СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: Полиција приводи Карлеушу?! За све је крив Огњен Врањеш, а ево зашто!

Не пише јој се добро?!

Јелена Карлеуша на све начине избегава да се појави на суђењу са наоводно бившим љубавником Огњеном Врањешом јер се нада да ће фудбалер Андерлехта одустати од тужбе за претње и увреде које је изнела на друштвеним мрежама након што се сазнало за њихову бурну везу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ближи се треће рочиште

Подсећања ради, први пут су певачицини адвокати као разлог за њен изостанак навели то што није прошло четрдесет дана од смрти њене мајке Дивне Карлеуше, која је преминула 3. марта, а други пут да није примила позив. Међутим, треће рочиште се приближава и мала од великог скандала је одлучила да узме ствар у своје руке, па је спортисти недавно наводно послала поруку преко посредника.

Фото: Јутјуб

У њој је, према речима Курировог извора, била прецизна и интересовало ју је само шта ће Врањеш да ради с тужбом.

„Треће суђење између њих двоје се приближава, а Јелени никако не иде у прилог да се појави, јер зна да ће пући још већа брука и да ће на видело изаћи још више детаља о њиховој наводној бурној вези коју су имали последње две године. Свесна је тога да медији помно прате то рочиште и зато избегава да се на њему појави. Међутим, кад су јој адвокати рекли да више нема куд и да мора да изађе пред лице правде, одлучила је да узме ствар у своје руке и покуша да наговори наводно бившег љубавника да одустане од тужбе. Рекла је пријатељици да је Врањешу послала поруку у вези са суђењем, али да је он није отворио и да самим тим не зна шта да ради“, прича извор Курира близак певачици и додаје да она по сваку цену жели да одржи породицу на окупу.

Највише се плаши порука

„Због деце жели да се агонија са Огњеном и њом заврши јер су њене наследнице већ велике и имају приступ друштвени мрежама и медијима. Поред тога, жели по сваку цену да сачува брак са Душком Тошићем, без обзира на то што зна да је и он њој био неверан. Јелена је у јавности покушала да створи слику идеалне породице и зна да ће, када почне суђење, све то пасти у воду јер Врањеш има брдо доказа за све што се појављивало у новинама“, завршава Куриров извор, док су Карлеуша и Врањеш били недоступни за коментар.

Иначе, наредно суђење између Огњена и Јелене заказано је за 31. мај.

Овога пута полиција ће певачици уручити позив, а уколико се не појави, следи привођење.

 

Извор: Курир