Издвајамо Србија

ШОК! ИСЦРПЉЕНА И УЗНЕМИРЕНА! Јелисавети Орашанин ОТКРИВЕНА ОПАСНА БОЛЕСТ!

Јелисавета Орашанин Теодосић (Фото: Јутјуб)

Глумица Јелисавета Орашанин породила се пре три месеца и на свет донела ћеркицу Петру.

Она сада са својом наследницом и супругом Милошем Теодосићем живи у Србији, где је он без кошаркашког ангажмана.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Млада глумица је сада открила да је имала тешку и ризичну трудноћу и да је морала да се подвргне терапијама како би на свет успешно донела бебу.

„Дијагностификован ми је висок ризик на тромбофилију. Током читаве трудноће примала сам редовну терапију и све је било у реду. Нажалост, тестови на тромбофилију веома су скупи, тако да се код нас раде тек након што жена доживи три побачаја, па је много њих које изгубе плод, а не знају шта је тачан узрок тога. Не волим да причам о интимним стварима, али ово искуство желим да поделим управо да бих пренела поруку женама да не одустају“, каже Јелисавета која се породила уз помоћ епидуралне анестезије. ОВДЕ прочитајте шта раде Милош и Јелисавета када мисле да их нико не гледа!

„Мој порођај је дуго трајао, била сам веома исцрпљена и уморна када се она родила и сећам се да сам само помислила како је слатка. Верујем да ће се свака жена сложити да тек неколико сати након рођења детета постанете свесни свега, односно тек када дође до физичког контакта и кад узмете бебу у наручје. Мислим да је мени требало неких десетак сати док нисам осетила ту срећу“, испричала је Јелисавета.

Орашанинова је испичала и да су на порођају присуствовале њена сестра и мајка, а да њен супруг тада није био уз њу.

“ Мама и сестра су биле уз мене. У Америци је систем такав да било ко може да буде са вама на порођају. Такође, у породилишту беба је све време са вама, али и чланови породице“, каже глумица.

„На родитељство нико није спреман до тренутка док му се не деси, али чим се беба роди, некако све само дође на своје место. Када сам родила Петру, с нама су у Лос Анђелесу биле моја мама и сестра, али смо Милош и ја од почетка хтели све да радимо сами. Свакако, природно је да ја као мајка стално будем с бебом, поготово што дојим, па се током боравка у Америци нисам одвајала од ње дуже од сат времена. Ми смо баш желели да постанемо родитељи, а претпостављам да је тако и са свим другим људима, па сада уживамо у томе и заиста нам је дивно“, описала је Јелисавета своју улогу родитеља.

 

Извор: Story/Б.З.