loading...
Издвајамо Србија

СРАМНА ПОРУКА: После привођења у полицију због УДАРАЊА ДЕВОЈКЕ, Васићева ИЗЈАВА РАЗБЕСНЕЛА СВЕ

Фото: Јутјуб

Није желео да ћути!

Певач Слободан Слоба Васић, који је приведен у полицију када је у кафани насрнуо на своју девојку, огласио се на друштвеној мрежи Инстаграм и, уместо да се извини за насиље, крива му држава.

– Одселити се што даље из ове државе која је пуна, препуна мржње, љубоморе, несреће! Под хитно! Народ који ће све учинити да будеш несрећан. Људи који само гледају како да те учине да ти буде што горе. Да се осећаш ужасно и да ти напакости на било који начин! Отићи и не вратити се никада – написао је певач на свом Инстаграм сторију.

Подсетимо, инцидент у којем је Слоба ударио своју девојку догодио се у једном локалу у Новом Саду где су Васић и његова девојка били с пријатељима на прослави Празника рада.

– Слободан, његова девојка и њен брат су заједно дошли и били су одлично расположени. Међутим, током вечери певач је попио мало више, повела се нека прича и одједном је атмосфера постала напета. Почела је жустра свађа између Слободана и брата његове девојке. Наводно су се њих двојица и покошкали, а девојка је у једном тренутку вриснула и умешала се између њих. Тада је Слободан, наводно, ударио своју девојку. Кад је схватио шта је урадио, није желео да чека, него је сам позвао полицију, која је убрзо дошла – испричао је извор Курира.

 

Извор: Курир

loading...