Издвајамо Србија

Српски глумац је у браку са глумицом која се повукла из јавности, имају ПЕТОРО ДЕЦЕ, а име које носи један син у Србији је ЈЕДИНСТВЕНО

Он је један од тренутно најпопуалрнијих глумаца у Србији, а његов приватан живот изузетно је узбудљив.

Глумац Небојша Дугалић који тренутно игра запажену улогу у серији „Жигосани у рекету“, 2012. постао је петоструки тата и тада се уписао на незванични списак познатих личности са највише деце.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Небојша Дугалић је децу добио из брака са Драганом Дугалић која је такође глумица, али је запоствила каријеру због подизања деце.

О имену петог детета, ћеркици, у јавности никада није причао, али је познато да су деци давали имена Јана, Видан, Богдана и Калин.

Калин је мушка варијанта женског имена Калина. Име славенског порекла где је назив украсне биљке узет за лично име. Латински назив ове биљке је Лигуструм вулгаре. Биљка има црне бобице и подсећа на рибизлу, а за разлику од рибизле, калина није јестива већ је веома отровна.

Што се тиче одрастања и деце, Небојша Дугалић је у једном интервјуу испричао да понекада и деца васпитавају њега.

– Они мене сваки дан преслишавају (смех). Недавно је трећи наш син направио неки лом по кући и супруга је викнула на њега и запретила му оштријим тоном да неће изаћи напоље ако не покупи све што је растурио, а он се окренуо истог тренутка и рекао јој: „Сад ми то исто реци али лепо, како смо се договорили“. Шта човек да уради него да послуша? Једном је исто био неваљао, то се понављало више пута и ја га питам: „Зашто си то урадио, колко пута сам ти рекао да то не радиш“, а он је рекао: „Не знам, ваљда су деца таква“ – испричао је он у једном интервјуу.

 

Извор: Блиц