Издвајамо Србија

СТРАХОТА У БЕОГРАДУ! ВРЕМЕ НАС БУКВАЛНО УБИЈА! За само 3 сата УМРЛО пет људи, горео телефон Хитне помоћи! Ова група НАЈВИШЕ УГРОЖЕНА!

Фото: Јутјуб

Пет смрти, три у становима и две на јавном месту констатовали су лекари Хитне помоћи само за три сата.

Ватрогасци су у сва три случаја морали да обијају станове. И на градилишту је било тешко – у Улици Мирка Сандића на Звездари после покушаја реанимације преминуо је радник, који није имао повреде.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Старија жена (80) издахнула је у Булевару деспота Стефана код броја 68, након што су лекари покушали да је реанимирају око 11.15 сати, али су могли само да констатују смрт.

Неповољно, променљиво време утиче данас на здравље људи, најавили су и метеоролози.

– Биометеоролошка ситуација може неповолјно утицати на нервно лабилне особе и цереброваскуларне болеснике. Код метеоропата су могући проблеми са сном, раздражлјивост и главоболја. Препоручује се адекватно одевање и опрез у саобраћају – наведено је на порталу РХМЗ-а, а преноси телеграф.рс.

И сутра, 1. јуна наставља се период неповољног утицаја на већину хроничних болесника. Посебан опрез се саветује особама са респираторним и психичким оболјењима. Нерасположење, поспаност и болови у мишићима су могуће метеоропатске реакције.

 

Извор: Ало.рс/М.Ч.