Издвајамо Спорт

СТРАШНА НЕСРЕЋА! ПОГИНУО БИВШИ СЕЛЕКТОР РЕПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Отишао премлад, дете је остало без оца! (ФОТО)

Фото: Pixabay.com
Фото: pixabay.com

Српски стручњак, родом из Ваљева, ову сезону завршио је на клупи ЖОК Спартак из Суботице

У суботу је погинуо тренер женског одбојкашког клуба Спартак из Суботице и некадашњи селектор хрватске женске одбојкашке репрезентације Мирослав Аксентијевић. Српски стручњак из Ваљева погинуо је на мотору, након што је на њега налетео аутомобил. Мирослав Аксентијевић је од 2004. године имао и хрватски пасош…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Аксентијевић је са одбојкашицама Спартака завршио сезону на шестом месту, а хрватску репрезентацију водио на Европском првенству у Пољској 2009. године, а годину дана касније на Светском првенству у Јапану. Највећи успех у каријери остварио је као тренер одбојкаша Вараждина с којима је био државни првак.

– Ух, невероватна вест, баш смо сви шокирани. Да, знам неке детаље око ове трагедије, јавио ми их је менаџер Бојан Шимурина – рекао је дубоким гласом председник Хрватског одбојкашког савеза Анте Баковић, па наставио:

– Мирослав је настрадао док је био на мотору, на наплатним кућицама код Руме на њега је налетео аутомобил. Убрзо је пребачен у болницу у Шабац, али нажалост није успео да се извуче. Ово је велика, страшна трагедија за све нас, реч је о великом стручњаку који је у пар наврата оставио велики траг у хрватској одбојци.

 

Извор: 24сата.хр/Ало.рс/В.Ж.