Издвајамо Србија

СТРАВИЧАН УДЕС АУТОБУСА И КАМИОНА НА ИБАРСКОЈ МАГИСТРАЛИ: Повређени у тешком стању хитно превезени у Ургентни, међу њима и девојчица (8)

loading...

У судару аутобуса и аутомобила данас око 18.10 сати на Ибарској магистрали код Мељака повређено је осам особа, међу којима и једна девојчица (8), сазнаје “Блиц”.

У судару су повређени возач аутомобила и три особе из аутобуса и превезени су у београдски Ургентни центар. У Ургентни центар су, како нам је речено у овој установи, превезене још две особе.

– Повређени су на дијагностици, али за сада знамо да нису у питању тешке телесне повреде – кажу за “Блиц” из Ургентног центра.

Двоје лакше повређених збринула је барајевска Хитна помоћ, сазнаје “Блиц”, а лакше повређена девојчица (8) превезена је на Институт за мајку и дете.

Како преноси Пинк, дошло је до такозваног бочног судара аутобуса и аутомобила који су се кретали у истом смеру, након чега су се оба возила преврнула на бок и излетела с пута у канале поред, а четири особе су тешко повређене.

– Наша екипа је поново позвана на лице места у 18.45. Превезли смо девојчицу од осам година у Институт за мајку и дете. Она је лакше повређена – кажу из београдске Хитне помоћи.

Аутобус је у власништву саобраћајног предузећа из Бајине Баште.

На овој деоници Ибарске магистрале дошло је до застоја у саобраћају.

 

Извор: Блиц/Пинк

Loading...
loading...
loading...