Издвајамо Регион

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА У ЗАГРЕБУ: Тешко повређен син Горана Иванишевића (ФОТО)

Прошао кроз црвено.

У тешкој саобраћајној несрећи која се данас догодила у Загребу тешко је повређен син Горана Иванишевића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Несрећа се догодила на углу Гајеве и Улице баруна Тренка у Загребу, а за воланом је био 29-годишњи Влахо Арбулић, дечаков очух док су у аутомобилу били Емануел Иванишевић и он.

– Емануел и ја смо се возили зеленим таласом када је кроз чисто црвено прошло возило и ударило нас. Сад сам фокусиран на то да Емануел буде добро и да се што пре опорави, а ово друго ће решавати полиција – рекао је Арбулић за Индеx.

Из Полицијска управе загребачке потврдили су за „Индеx“ да је дошло до судара два аутомобила на углу Гајеве улице и Улице Баруна Тренка. Како кажу, неко је од учесника прошао на црвено светло на семафору, али околности несреће се утврђују те не желе још да говоре о томе ко је крив за ову несрећу.

Емануел је друго дете Горана Иванишевића и Татјане Драговић. Рођен је у октобру 2007. године у минхенској клиници Гроссхадерн, а Горан је био присутан на порођају. Осим Емануела, Иванишевић с Татјаном Драговић има ћерку Амбер (16), а прошле године с другом супругом Нивес Иванишевић добио је синчића Оливера

 

Извор: srbijadanas.com