Издвајамо Регион

СТРАВИЧНА САОБРАЋАЈКА: Познати певач у коми хитно пребачен у болницу! ПРИЈАТЕЉИ СЕ МОЛЕ ЗА ЊЕГОВ ЖИВОТ

Члан групе “The Babe Barbarella” Арслан Хандукић у бесвјесном стању довезен у УКЦ Тузла, гђе је прикључен на апарате за дисање

Тешка политраума

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Из Kантоналне болнице “Др. Ирфан Љубијанкић” из Бихаћа за “Дневни аваз” потврђено је да је Хандукић задобио политрауму те да је био збринут на Одељењу за анестезију, реанимацију и интензивно лечење.

Хандукић је током јучерашњег дана превезен у Универзитетски клинички центар Тузла ради даљег лечења и третмана. У Тузлу је довезен у послеподневним сатима, потврдила је Ерсија Мујединовић, портпарол УKЦ-а Тузла.

– Пацијент је стигао и у току је обрада. Смештен је у Kлинику за анастезију и реанимацију, на Одељење интензивне његе. У бесвесном је стању и прикључен је на апарат за дисање – казала нам је Мујединовић.

Директан судар

Несрећа се десила у раним јутарњим сатима, кад су се момци бихаћког бенда “The Babe Barbarella” враћали с наступа у Бањој Луци. Они су се својим возилом ВW Туаран сударили с Аудијем 100, у којем су били гранични полицајци, који су тог јутра кренули да преузму смену на Граничном прелазу у Босанском Новом. Полиција још утврђује како је дошло до директног судара два возила.

Молитве пријатеља

Хандукићеве колеге из бенда захвалиле су на Фејсбук страници пријатељима на подршци и интересовању.

– Пре свега, желимо да изразимо саучешће фамилији Јасмина Герзића, погинулог у несрећи, и брз опоравак Шефику Шабићу, његовом колеги и сувозачу. Такође, желимо да вас обавестимо да је наш Арслан још у веома тешком стању и у коми, не зна се до када ће такво стање бити, али чим се покажу прве промене у његовом стању, ми ћемо вас обавестити. Молимо вас да се сви скупа молимо за нашег Арслана – написали су чланови бенда “The Babe Barbarella”.

 

Извор: Еспресо.рс