Издвајамо Србија

“СВЕ ЈЕ БИЛО У РЕДУ ДО ПРЕ 10 ДАНА…” Комшије троструког убице у ШОКУ, мислили су да су Горан и Мирјана “складан пар”

Фото: Фејсбук принтскрин

У комшилуку Горана Јанковића, који је осумњичен да је рано јутрос починио троструко убиство у кући родитеља своје супруге наносећи смртоносне ударце мацолом својој супрузи Мирјани Јанковић (31) и њеним родитељима Нади и Браниславу, сви су у шоку. Горанове комшије за овај брачни пар кажу да су “живели у складном браку”, док његови пријатељи причају да је ипак било размирица због којих је отишла од њега.

Фото: Фејсбук принтскрин

Кућа Горана Јанковића, осумњиченог да је наочиглед својих малолетних синова починио стравично троструко убиство у Новом Саду, била је јутрос празна. Репортери “Блица” на лицу места затекли су само пса, а чак ни његови родитељи за које комшије кажу да су болесни, нису код куће.

Loading...

Како смо сазнали на лицу места, Мирјана и Горан су до пре десетак дана живели на спрату породичне куће Јанковић, док су Горанови родитељи боравили у приземљу.

Фото: Фејсбук принтскрин

– Никад није било проблема са њима до пре десет дана када је отишла од куће и одвела децу. Никада није долазила полиција нити се чула бука. Кућу Јанковића нису посећивали ни Мирјанини родитељи, али је деловало као да су у складном браку – прича за “Блиц” један од комшија Јанковића.

С друге стране, Јанковићеви пријатељи објаснили су да ипак јесте било неких размирица између супружника, али нису знали да кажу о чему је тачно реч.

– То је био разлог због ког је она отишла из те куће. Пре тога нису имали проблеме у браку. Били смо у добрим односима са Мирјаном, она је радила на паковању робе у једној продавници – причају Горанови пријатељи који нису желели да се представе, додајући да су се његови родитељи сада вероватно склонили код старије ћерке.

Горан Јанковић иначе ради као вулканизер, а ако је судити по изгледу куће, реч је о имућнијој породици. У дворишту се налазе трамполина за децу, мали мотори и аутомобили… Ништа што би наслутило да је Горан способан да наочиглед својих синова до смрти испребија њихову мајку, бабу и деду.

Да све није онако како изгледа постало је јасно пре две недеље када је Мирјана полицији пријавила Горана за насиље у продици, а према полицијским евиденцијама он има и пријаву за нелегално држање оружја. Ипак, свој крвави пир починио је мацолом због, како се сумња, љубоморе, јер је мислио да Мирјана има другог мушкарца.

У преподневним часовима сви излази из Новог Сада били су блокирани, а полиција је проверавала сва возила и грађане који су желели да изађу ван града. И министар Небојша Стефановић обратио се раније данас рекавши да је полиција на трагу троструком убици и да се очекује да ускоро буде ухапшен.

 

Извор: А. Ж. А. /Блиц

Loading...
loading...
loading...