Издвајамо Србија

ТРАГЕДИЈА НАШЕГ ПОЗНАТОГ ПЕВАЧА: Преминула му и друга супруга, сумња да је… (ФОТО)

Тешка животна трагедија.

Бора Дрљача дуго трпи у себи сумњу која му разара душу. Певач, наиме, сумња да је на њега бачено проклетство јер су му обе супруге, и Верица и Радомирка, изненада преминуле.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Иако је увек луцкаст и насмејан, иза веселе спољашњости крију се ране које годинама не зацељују. Његова прва званична супруга Верица обесила се 2007. године, да би његова друга, невенчана супруга Радомирка умрла од последица карцинома крајем прошле године. У интервјуу за Курир Бора је открио своја осећања, а дотакао се и каријере, колега, националне пензије.

Како сте успели да победите депресију у коју сте пали због туге за покојном другом супругом Радомирком?

– Када ми је прва супруга Вера преминула, снимио сам једну песму која важи и сада, када ми је умрла моја дивна Рада, а стихови гласе: „Болан лежем, болан устајем. Идем даље, не одустајем“. Таква жена се више не рађа! Али мора се даље. Микрофон у руке и певај, то сам ја. Она би ми то рекла јер знам да жели да кренем даље, па макар и сам. И даље жалим за њом јер је била свемогућа.

Фото: Јутјуб

Сумњате ли да је на вас бачено неко проклетство, с обзиром на то да су вам обе супруге преминуле?

– Могуће. Нисам раније веровао у те ствари, али сада мислим да је могуће и сумњам да је нешто бачено. Ето, и син ми има 40 година, па се не жени. Не знам шта се дешава.

 

Извор: Курир/srbijadanas.com