Издвајамо Србија

ТРАГЕДИЈА! САШУ (37) УБИЛА РОЛНА ЛИМА КОЈА ЈЕ ИСПАЛА СА ШЛЕПЕРА! Заплакаћете кад видите шта су нашли у смрсканом ауту

Фото: Јутјуб

Саша Живановић (37) погинуо је у четвртак у месту Милавчићи код Краљева када је ролна лима, тешка девет тона, испала са шлепера право на његов аутомобил „рено твинго“ и смрскала га!

Возач шлепера новопазарских таблица је ухапшен, а током истраге биће утврђено да ли је огромна ролна лима у приколици била адекватно везана сигурносним сајлама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Живановић је настрадао док је својим „реноом“ пролазио поред шлепера, који је наилазио из супротног правца. Невероватном игром судбине, баш кад се нашао поред шлепера, огромна ролна је пала из приколице право на леву страну „реноа“ и усмртила Сашу за воланом.

Живановић је, иначе, рођен у Аустрији, где је живео са мајком Јелицом, али је почетком седмице дошао у Србију како би посетио оца Слободана и брата Златка. Они живе у Пожаревцу, али имају вилу у Врњачкој Бањи, коју издају туристима.

– Сашу сам много волео… Он, моја деца и његова седмогодишња ћерка су ми све у животу. Боље да сам ја погинуо, боље мене да је убио тај проклети лим – очајан је Златко, ког смо јуче затекли испред виле у Врњачкој Бањи.

Он каже да је Саша, по доласку у Србију, најпре био код оца у Врњачкој Бањи, а затим се у четвртак упутио код Златка.

– Кренуо је код мене у Пожаревац, носио је мојој деци чоколаде које је донео из Аустрије… Није успео ни да стигне, нисмо се ни видели… Ко ће мене сада да зове буразером, ко ће сада да ме јако загрли, брате мој – плачући је говорио Златко.

Саша је био ожењен у Аустрији, али се развео, а из тог брака има седмогодишњу ћерку. Бивша супруга и ћерка су кренуле у Србију кад су чуле за трагедију.

– Мој Сале је био много везан за ћерку, нон-стоп се дописивао са њом. Чули су се по 20 пута дневно. Био је диван отац, најбољи брат и син. Тражио сам да ми покажу његово тело, ишао сам у капелу, али су ми рекли да то не радим, да је боље да га памтим живог и насмејаног – прича Златко.

 

Извор: Курир.рс/Информер