Издвајамо Србија

ТРОЈЕ ДЕЦЕ ОСТАЛО ЈЕ БЕЗ ОЦА, ПОШТЕНОГ ЧОВЕКА И ДОБРОЧИНИТЕЉА: Породица и суграђани оплакују Зихнију Кошуту, возача камиона погинулог јуче

Фото: Фејсбук принтскрин

Познат у свом крају као поштен, доброчинитељ, добар радник, отац, супруг, син и брат.

Два основца и још један малишан предшколског узраста, јуче су остали без оца. Возач камиона Зихнија Кошута (34) из села Рибарићи погинуо је када је у супротну траку прешао и на његово возило налетео аутобус Ниш-експреса на путу Куршумлија-Прокупље.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Jutarnja….☕☕☕

Posted by Zihnija Kosuta on Monday, December 17, 2018

Види се и по Зихнијиним фотографијама на Фејсбуку да је истински волео породицу, пут под точковима и тешкаша за чијим је воланом био. О својим најважнијим тренуцима у животу често је делио успомене са пријатељима на овој друштвеној мрежи.

Без камиона нису ни на море ишли. Зихнија је са прошлогодишњег летовања поделио успомену са сином Ахмедом на плажи, где се у песку играју са пластичним камиончићем.

– Ахмед и ја ни на море без камиона. Возимо и по води чак – написао је млади отац.

Robija na -8…

Posted by Zihnija Kosuta on Friday, December 7, 2018

Још су многи срећни тренуци са супругом и старије двоје деце, ћерком и сином, које је дочекао да испрати заједно у основну школу.

– Како званично сазнајемо, возач камиона тутинских регистарских ознака који је погинуо у саобраћајној несрећи, отац је троје деце и живео је у Рибарићу код Тутина. Познат у свом крају као поштен, доброчинитељ, добар радник, отац, супруг, син и брат, наш суграђанин Зихнија Кошута, старости 34 године – пише Сазнајемо.нет и додају да је на профилу пре два месеца поделио тужан снимак како син плаче.

Испод последње јавне фотографије коју је поделио са својим „мерцедесовим“ камионим и путничким аутомобилом „ауди“, многи, чак и незнанци, колеге шофери, опраштају се од њега.

– Брате по вери, нисам те познавао, али јако сам тужан. Због твоје породице највише. Био си чести на послу, путу. тражећи судбину и зараду себи и својој породици – један је од коментара.

Posted by Zihnija Kosuta on Sunday, April 21, 2019

Подсетимо, у судару аутобуса и камиона на путу Куршумлија-Прокупље око 6.45 сати јуче догодио се стравични судар.

Полиција и ватрогасци затекли су пет угљенисаних тела на месту несреће. Шест путника је повређено пребачено је у локалне болнице.

Погинули су Синиша Мијаиловић, Ирена Весовић, Добрила Радовановић, Зихнија Кошута и Јелица Радовић.

 

Извор: Курир.рс/Телеграф.рс/М.Ро.